Juvansbo 41B – 4 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2.695.000 kr

Beskrivning av Radhus Juvansbo 41B

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 108 m²
  • Byggår: 2021

Bland slående vacker natur ca 20 km från centrala Uppsala finner ni detta stilrena radhus i 2-plan med alla bekvämligheter som önskas för en bekväm vardag. Här får ni det bästa av två världar – kombinationen av den trygghet det innebär att ingå i en bostadsrättsförening samt den mysiga radhuskänslan som är svårslagen!

Boarean om 108 kvm har trivsamma och ljusa sällskapsytor med ca 3 meter i takhöjd på hela entréplanet med stora fönsterpartier med vy mot den lugna och fridfulla utsikten på husets baksida. Vidare erbjuder entréplan ett stilfullt kök i jordnära kulörer från Electrolux Home Sentens med gott om förvaring genom lådor och skåp samt bra arbetsytor på stenkomposit, duschrum med tvättmaskin och torktumlare samt vardagsrum med utgång till det härliga trädäcket på baksidan med en lättskött trädgård. En trappa upp finner ni husets privata del med tre sovrum i varierande storlekar samt badrum med badkar. Till radhuset finns ett förråd och bilen parkerar i nära anslutning till huset.

Juvansbo ligger med ett bra pendlarläge för den bilburne då man har nära till E4:an påfart. Härifrån in till Uppsala tar det ca 20 minuter och Gränby köpcentrum nås på ca 15 min. Busshållplats finns även i närheten (nr 103). I närliggande Björklinge har du tillgång till affär, flertalet förskolor, låg- och mellanstadieskola, högstadium, fritidsgård samt idrottsföreningar med flera aktiviteter så som fotboll, längdskidor, ishockey, innebandy och tennis. Vid Långsjön, en av Upplands finaste badsjöar, erbjuds en mycket trevlig badplats med fin sandstrand och här finns kiosk, omklädningsrum, toaletter och badbryggor. På vintern ges här möjlighet till skridskoåkning, längdskidåkning och intill badet ligger även en skidbacke med lift som är öppen när vädret tillåter.

Karta för Juvansbo 41B

https://www.hemnet.se/bostad/radhus-4rum-bjorklinge-uppsala-kommun-juvansbo-41b-21087776

Avstånd till vatten: 1700

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74374

Lämna en kommentar