Jumkilsgatan 6 – 3 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2.895.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Jumkilsgatan 6

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 82,5 m²
  • Byggår: 1947

Här erbjuds en stilren trea med funktion av en tvåa med separat uthyrningsdel, vilket ger dig en ekonomisk fördelaktig sits.

Planlösningen erbjuder en tvåa med en stor och välkomnande hall, med plats för avhängning och förvaring i stor garderob. Fullt utrustat kök med all maskinell utrustning att önska samt utrymme för matbord för 6-8 personer. I hall och kök ligger klinkergolv med golvvärme. Vidare i bostaden finns vardagsrum med originalparkett och utgång till balkong i västerläge, sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring i garderober, samt badrum med klinkergolv och kaklade väggar.

Uthyrningsdelen erbjuder hall, kokvrå, lättmöblerat allrum, samt badrum. I dagsläget inbringar uthyrningsdelen 6000kr/mån. För hyresgästen finns duschutrymme i källaren.

Här bor ni i en välskött förening med tvättstuga, cykelförråd hobbyrum, bastu och ett mindre motionsrum. Kort kö till att hyra parkeringsplats i föreningen, boendeparkering finns på gatan direkt utanför. Till lägenheten hör fyra stycken förråd. I månadsavgiften ingår värme, varmvatten, kallvatten och tvättstuga.

Bostaden har ett centralt och lugnt läge i absolut närhet till Ekonomikum, nationsliv och stadskärnan. Luthagen är ett charmigt område med naturen runt knuten. I närområdet finns livsmedelsbutiker, caféer, restauranger och all tänkbar övrig service att önska.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för att anmäla ditt intresse redan idag!

Karta för Jumkilsgatan 6

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-luthagen-uppsala-kommun-jumkilsgatan-6-20514515

Avstånd till vatten: 700

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75218

Lämna en kommentar