Johannesbäcksgatan 97, VÅN 4/4 – 3 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 795 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Johannesbäcksgatan 97, VÅN 4

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 78 m²
  • Byggår: 2017-2019

Högst upp – Balkong med kvällssol – Hiss – Gemensam takterrass – Bredband ingår – Mycket generöst ljusinsläpp – Mycket bra kommunikationer till city, närhet till E4:an, Boländerna och stenkast från Gränby köpcentrum –

Välkomna hem!

Nu ges möjligheten att förvärva en 3:a i Knäckepilens unika arkitektur. Modern och stilren elegans i ett optimalt läge. Här har du tillgång till en solig balkong där du kan avnjuta solens bästa timmar under kvällen.

Fantastisk umgängesdel som präglas av ett härligt ljus och rymd. Bestående av ett tilltalande kök med gott om bänkytor i öppen planlösning mot ett rymligt vardagsrum med stora fönster och utgång till den härliga balkongen. I lägenheten finns även två sovrum, ett helkaklat badrum med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare samt separat wc.

Knäckepilen ger dig Östra Sala Backes härligaste läge, mellan den grönskande Knäckepilsparken och en välplanerad inbjudande kvartersgård, med bekvämt avstånd till expansiva Gränbystaden. På den trevliga gården, delad med grannfastigheterna, finns omsorgsfullt planerade ytor för umgänge, odling och lek.

Föreningens egna oas är en fantastisk och imponerande takterrass. Den erbjuder härliga möjligheter till lounge och umgänge, med en underbar solläge hela dagen och imponerande vy från detta höga läge.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare eller Evelina Persson för mer information.

Karta för Johannesbäcksgatan 97, VÅN 4/4

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-sala-backe-uppsala-kommun-johannesbacksgatan-97,-van-4-21284854

Avstånd till vatten: 2700

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75444

Lämna en kommentar