Johannesbäcksgatan 93 – 3 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2.350.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Johannesbäcksgatan 93

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 70 m²
  • Byggår: 2017

En mycket vacker gaveltrea med en solig inglasad balkong med utgång ifrån vardagsrummet mot sydväst. Bostaden har ett luftigt läge på vån 3, och erbjuder stora fönsterpartier mot Johannesbäcksgatan. Dessa ger ett imponerande ljusinsläpp och skapar en rymlig känsla. Yteffektiv och genomtänkt planlösning med två bra sovrum, ett stort badrum och en öppen ljus planlösning mellan kök och vardagsrum.

Östra Salabacke är ett av Uppsalas största stadsutvecklings- område. Beläget knappt två kilometer från Uppsalas stadskärna är det en viktig pusselbit för att skapa en mer urban karaktär och ett attraktivt stadsliv i de östra delarna av Uppsala.

Önskar du cykla ner på stan finns det bra belysta cykelvägar och du är framme på bara 10-15 min från bostaden. Goda busskommunikationer finns på parallellgatan, Fyrislundsgatan som kan ta dig till både Gränbystaden, Boländerna eller mot stan. Enkelt att ta sig till både E4:ans norra och södra avfart för att ta sig vidare antingen mot Gävle eller mot Arlanda och Stockholm. Alternativet är att ta en knapp timmes tågresa från Resecentrum mot Stockholm eller Gävle.

Karta för Johannesbäcksgatan 93

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-salabacke-uppsala-kommun-johannesbacksgatan-93-20002635

Avstånd till vatten: 2700

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75444

Lämna en kommentar