Johannesbäcksgatan 93 – 1 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 650 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Johannesbäcksgatan 93

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 39 m²
  • Byggår: 2017

En gyllene chans att förvärva denna drömetta med allt som behöver finnas i ett modernt hem! Lägenheten som är belägen på andra våningen har hiss från markplan, garage och smart planlösning där rummet delats av med en elegant vägg i industristil vilket gör att sovrummet får en egen del i rummet. Utöver det bjuder lägenheten på ett stilrent kök, fräscht badrum med tvättsektion samt en rymlig balkong i västerläge.

Här bor ni i en förening som bland annat har ett avtal med Suneet som ger alla medlemmar möjlighet att låna en bil (föreningen har två) och endast betala för den sträcka man kör. I föreningen finns även ett källarförråd till varje lägenhet, garage i källarplan, tvättstuga, cykelförråd, gym och en trevlig innergård.

Salabacke är ett lugnt och mycket populärt område där det mesta finns inom promenadavstånd. Här bor ni med närhet till de stora utbuden av shopping, restauranger och caféer som både stadskärnan och Gränby centrum har att erbjuda. I det direkta närområdet finns flera restauranger, matbutiker och härliga parker. För den som pendlar finns goda kommunikationsmöjligheter med bussanknytningar strax utanför ytterdörren och med Centralstationen endast en kort cykeltur bort. För den bilburne så finns även E4ans påfart lättillgänglig.

Varmt välkommen på visning!

Karta för Johannesbäcksgatan 93

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-salabacke-uppsala-kommun-johannesbacksgatan-93-21344661

Avstånd till vatten: 2700

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75444

Lämna en kommentar