Johannesbäcksgatan 88 A – 1 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1.100.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Johannesbäcksgatan 88 A

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 21 m²
  • Byggår: 1963

Välkommen till en mysig 1:a på 21,5 m² i Sala backe med LÅG MÅNADSAVGIFT. Föreningen har en grönskande innergård med trädgårdsmöbler och möjlighet att grilla för den som vill. Här är ett attraktivt läge med den gröna naturen runt knuten samtidigt som bl.a. shopping, mat, apotek, systembolag och biograf finns i direkt närhet i Gränbystadens Galleria och bara 10 minuters cykelväg ner till Uppsala Resecentrum och stadspuls. Det är goda bussförbindelser till och från Uppsala stadskärna och för den som pendlar med bil ligger E4:ans påfart bara några minuter bort. Brf Gradskivan har stabil ekonomi med ett flertal genomförda renoveringar, bl.a. stamrenovering, badrumsrenovering och fönsterbyte.

Lägenheten ligger på våning ett av tre. Hallen har ljust målade väggar och nytt klinkermönstrat behagligt vinylgolv. Här finns även en hatthylla för att hänga av sig ytterkläderna. Till vänster om hallen är wc-rum med klinkergolv, handfat och spegel. Inne i bostaden är vardagsrummet med 3-stavigt parkettgolv, stort fönster med fint ljusinsläpp och utsikt ända till Vaksala kyrka. Här finns ett pentry med rostfri diskbänk med överskåp ovan för förvaring av porslin och köksredskap. Under diskbänken finns kylskåpet och vidbyggt bredvid bänken finns en hylla med elektisk spis/ugn och en micro. I rummet finns även ett frysskåp. Innanför rummet finns ett duschrum med blå våtrumsmatta på golvet och blåblommig våtrumstapet på väggarna och en ny duschkabin.

Till lägenheten hör ett vindsförråd och en matkällare. I källaren finns även två tvättstugor med tillhörande torkrum, hobbyrum och cykelförråd. Även relaxavdelning med bastu finns i föreningen, som går att boka för en engångskostnad. Parkeringsplats 125 kr/månad och garage 500 kr/månad finns att hyra för föreningens medlemmar, separat kö tillämpas.

Karta för Johannesbäcksgatan 88 A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-sala-backe-uppsala-kommun-johannesbacksgatan-88-a-20408439

Avstånd till vatten: 2800

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75433

Lämna en kommentar