Johannesbäcksgatan 43 – 5 – Uppsala kommun

Utgångspris: 3 295 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Johannesbäcksgatan 43

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 103 m²
  • Byggår: 2016

Nu finns tillfället att förvärva 5rok i populära Sala Backe med hiss från markplan. Ett sällsynt tillfälle då bostäderna om 5rok väldigt sällan kommer ut på öppna marknaden. Det är därför av största vikt att ni anmäler ert intresse för att säkerställa att ni tar del av all information.

Bostaden har en härlig planlösning med fyra stycken bra sovrum och vardagsrum i anslutning till köket. Utmärkande för bostaden är de två våtutrymmena där ena har badkar och det andra dusch.
Direkt när ni kommer in i bostaden möts ni av en rejäl hall med plats för förvaring i garderober, sovrummen har fina ljusinsläpp och de större rummen har gott om förvaring. Båda badrummena är stilsäkra och med en generös golvyta. Köket är funktionellt och fullt utrustat med allt ni kan tänkas behöva och förvänta er av ett modernt kök. Den inglasade balkongen är rejäl och har en fin utsikt över lekpark och ner mot Uppsalas citykärna.


Sala Backe är ett lugnt och mycket populärt område där det mesta finns inom promenadavstånd. Här bor ni med närhet till de stora utbuden av shopping, restauranger och caféer som både stadskärnan och Gränby centrum har att erbjuda. I det direkta närområdet finns flera restauranger, gym, matbutiker och härliga parker. För den som pendlar finns goda kommunikationsmöjligheter med bussanknytningar strax utanför ytterdörren och med Centralstationen endast en kort cykeltur bort. För den bilburne så finns även E4-påfart lättillgänglig.

Anmäl ert intresse för att säkerställa att ni tar del av all information.

Karta för Johannesbäcksgatan 43

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-5rum-sala-backe-uppsala-kommun-johannesbacksgatan-43-21357508

Avstånd till vatten: 2500

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75444

Lämna en kommentar