Johannesbäcksgatan 43 – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 570 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Johannesbäcksgatan 43

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 37 m²
  • Byggår:

Vi på Bjurfors välkomnar er till ett modernt mini tvåa om 37 kvm i Salabacke! På Johannesbäcksgatan 43A saluförs nu en fin bostad med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med egen uteplats samt balkong.

Huset byggdes år 2016 och lägenheten är således i väldigt fint skick med smakfull inredning i modern skandinavisk stil med ljusa ytskikt och stilrena materialval. Unik planlösning som på sina 37 kvm känns luftigt och där allt får plats. Här möts ni av en inbjudande hall med plats för avhängning av ytterkläder och förvaring i platsbyggda garderober. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng som stängs med skjutdörrar. Vidare finner ni hjärtat av bostaden och det är köket med sin mittpunkt och utformning får ni en härlig social yta mellan kök & vardagsrum. Köket fördelar sig på en bekväm arbetsyta för matlagning samt förvaring. Här finns även all typer av bekvämligheter som ugn, spis och diskmaskin.

Det ljusa vardagsrummet kan möbleras efter eget smak och tycke. Från vardagsrummet når ni bostadens balkong.
Stilrent och helkaklat badrum med klinkergolv. Badrummet är utrustat med bland annat en tvättmaskin.

Här bor ni i populära Salabacke med cykelavstånd till både city och Gränby centrum. I närområdet finns konditori, gym, livsmedelsbutik och mysiga grönområden med promenadstråk. För er som pendlar har ni närhet till både E4:an samt cykelavstånd till resecentrum. Närmaste busshållplats ligger någon minut bort på Fyrislundsgatan.

Annonsen uppdateras löpande. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information: [email protected]

Karta för Johannesbäcksgatan 43

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-salabacke-uppsala-kommun-johannesbacksgatan-43-21330819

Avstånd till vatten: 2500

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75444

Lämna en kommentar