Järvstigen 19 – 4 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 195 000 kr

Beskrivning av Villa Järvstigen 19

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 65 m²
  • Byggår: 1996

Varmt välkommen till Järvstigen 19 och detta paradis för dig som uppskattar naturen. Fastigheten finner du längst ned på Järvstigen, en återvändsgata utan störande trafik. Direkt när du når huset slås du av den uppenbera charmen denna fastighet besitter. Tomten uppmäter hela 4532 kvm och varje sektion av tomten är ett rum i naturen. Här finns flertalet platser för umgänge vilket gör att du kan njuta av solens alla timmar mellan ståtliga träd och vackra odlingar.

Beläget på en höjd finner du bostaden som välkomnar dig med en rymlig entré. Vidare in i huset finner du allrummet där kaminen sprider både värme och mysig stämning under årets svalare månader. Intill vardagsrummet finner du köket som renoverats och håller fin standard. Köket är fullt utrustat med diskmaskin, två ugnar och spishäll. Vid köksön finns gott om utrymme för matlagning och här är det en fröjd att samla familjen till middagar med utsikt över den vackra tomten. Utöver detta finner du tre sovrum, ett rymligt badrum med dusch och tvättmaskin samt en inre hall med gott om förvaring. Det större sovrummet har en större garderob. Det finns en dragning av fiber till tomtgränsen och därmed är det enkelt att beställa påkoppling till fastigheten.

På tomten finns två i dagsläget en isolerad byggnad om ca 10 kvm som kan användas utifrån behov – möjligen gäststuga eller kontor? Du finner även goda förvaringsmöjligheter i skjulet bredvid gäststugan men även bakom huset. Den stora tomten erbjuder goda möjligheter för dig som önskar uppföra ytterligare byggnader och med sin utformning och placering i området är det perfekt för dig som önskar skapa ett generationsboende.

Området lockar såväl permanent boende som fritidshusägare och här finns en trevlig blandning av bofasta och sommargäster. Som ägare av Järvstigen 19 njuter du av omgivningen under alla årstider. Sommartid tar du gärna stigen ned till vattnet för ett dopp i Strandsjön. Promenaden är en njutnings i sig och här strosar du i öppna landskap, med hagar och ängar som är som tagna ur en Astrid Lindgren-saga. Vintertid plogas isen för skridskoåkning och turen runt sjön är är trevlig för långfärdsskridskor. I Balsbo finns även det lokala bageriet som erbjuder mycket gott till picnickorgen! I Järlåsa bor du lantligt men med city på bekvämt avstånd. Med bil färdas du till Uppsala på ca 30 minuter och sträckan trafikeras frekvent av busstrafik till Sala, Heby och Uppsala. Den dagliga handeln sköter du på den lokala matvarubutiken och intill denna finns även pizzeria samt bensinmack. För dig med små barn finns här förskola och skola F-6 samt ett rikt föreningsliv som samlar ungdomarna. En riktig idyll för barnfamiljen, med andra ord!

Vänligen observera att bostaden kan komma att säljas innan budgivning och visningsperioden är över. Kontakta mäklaren för mer information samt för att boka privat förhandsvisning.

Karta för Järvstigen 19

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-jarlasa-uppsala-kommun-jarvstigen-19-21344773

Avstånd till vatten: 650

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74496

Lämna en kommentar