Järlåsa Skogen 152 – 6 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 850 000 kr

Beskrivning av Villa Järlåsa Skogen 152

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 161 m²
  • Byggår: 1979

Rymlig villa med eldstäder och öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Huset har en idyllisk lantlig charm med vackra trädörrar med gammalt glas, vedspis, skafferi i köket och en härlig känsla av ett nygammalt bondkök där det finns gott om plats för hela familjen. Huset erbjuder hela 4 sovrum, vardagsrum, allrum samt ett uterum. Gott om förvaring finns i det intilliggande garaget och carporten. Ett härligt läge med en vacker trollskog runt knuten. Grannar finns intill men ändå ligger huset mycket lugnt och ostört. Grusvägen som passerar intill leder vidare ut till landsväg 72, åt andra håller når ni Järlåsa kyrkby med sina fina omgivningar och skolbuss.


Planlösningen har ändrats från originalplanen för att ge huset en mer öppen planlösning mellan gemensamhetsytorna och en trädörr i gammal stil har installerats i ytterväggen, ut mot baksidan för att ge mer ljus till rummet. Ett stort, lantligt kök med matplats i burspråk och vedspis som ger extra mys kalla dagar. Det stora allrummet har plats för både matgrupp och tv-hörna framför en braskamin och intill vardagsrummet ligger allrummet som med fördel kan nyttjas som ytterligare ett sovrum. Vackra gamla dörrar skiljer rummen åt. Ljusinsläpp från två väderstreck gör rummet väldigt ljust och behagligt. Det finns två badrum som gör huset enklare att dela med en stor familj, det ena rummet har dusch och det andra ett badkar och tvättstugedel.


Järlåsa:
Järlåsa erbjuder både förskola och skola (F-6) och en aktiv idrottsförening med tillgång till en stor sporthall. Goda bussförbindelser med Uppsala och Sala från samhället, här finns även Café, pizzeria, matbutik, café och bensinmack.

Området har mycket att erbjuda i naturväg så som flertalet sjöar, där man kan svalka sig med ett dopp eller ta en tur ut på sjön och prova sin fiskelycka, Bredsjö endast en cykeltur bort. Här finns även gott om bär- och svampplockningsställen.

En plats att bli nostalgisk och njuta av naturens under. En plats att skapa underbara minnen – Vi välkomnar er att besöka oss på visningen

Karta för Järlåsa Skogen 152

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-jarlasa-uppsala-kommun-jarlasa-skogen-152-21300435

Avstånd till vatten: 3400

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74497

Lämna en kommentar