Järlåsa 44A – 4 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 975 000 kr

Beskrivning av Villa Järlåsa 44A

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 112,3 m²
  • Byggår: 2024

Upptäck ditt drömhem bara 20 minuter från Uppsala! Denna nybyggda enplansvilla, belägen på en fridfull liten gata med en rogivande utsikt mot Järlåsa Kyrka, erbjuder en perfekt kombination av lugn och bekvämlighet. Omgiven av vacker natur och ett harmoniskt landskap, finner du här ett hem som utstrålar trivsel och stil. Det finns närliggande sjöar, som t.ex. Bredsjön, 3 km. Siggeforasjön med strand – 10 min med bil.

En obebyggd tomt ligger bredvid fastigheten och kan ingå i affären mot tillägg enligt överenskommelse. Denna tomt, som är ungefär lika stor, är skogsbeklädd med bl a ett antal vackra björkar. Den tomten är även förberedd för anslutning av avlopp till reningsverket. Se tomtkarta bland bilderna.

Villan har en öppen planlösning med kök och vardagsrum i ett, där det är öppet till takås med synliga bjälkar och högt i tak, vilket skapar en rymlig och inbjudande atmosfär. Med tre ljusa sovrum, ett stort badrum som också fungerar som tvättstuga samt en separat wc, finns allt du behöver för ett bekvämt boende.

Från köket når du en altan i perfekt söderläge och tomten där det är nysådd gräsmatta. I övrigt ger tomten dig möjlighet att sätta din egen prägel på trädgården. I Järlåsa kyrkby bor du nära naturen och med närhet till lokala bekvämligheter som livsmedelsbutik, restauranger och bensinstation. Dessutom har du bara en kort bilresa in till Uppsala city, med dess rika serviceutbud och nöjesliv.

Med bra kommunikationer och nära till busshållplats som tar dig både till skolan i Järlåsa by och in till Uppsala, är detta hemmet för dig som söker en perfekt balans mellan landsbygdens lugn och stadens bekvämligheter. Välkommen hem!

Kontakta mäklaren för visning!

Karta för Järlåsa 44A

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-jarlasa-uppsala-kommun-jarlasa-44a-21364600

Avstånd till vatten: 2200

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74497

Lämna en kommentar