Idrottsvägen 10 – 5 – Heby kommun

Utgångspris: 1 595 000 kr

Beskrivning av Villa Idrottsvägen 10

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 114 m²
  • Byggår: 1951

Välkommen till Idrottsvägen 10 i Heby – en dröm för alla som söker en kombination av charm, komfort och natur. Detta rymliga hem på totalt 202 kvm, fördelat på 114 kvm boyta och 88 kvm biyta, erbjuder fem rum och kök, inklusive fyra generösa sovrum. Här får du verkligen plats att trivas!

När du kliver in genom dörren möts du av en inbjudande hall med goda avhängningsmöjligheter. Vidare in i vardagsrummet hittar du den vackra öppna spisen i vardagsrummet som blir en naturlig samlingspunkt. Här kan du njuta av mysiga kvällar framför brasan, omgiven av familj och vänner. Härifrån når du också det härliga uterummet, som bjuder in till avkoppling året runt. Med stora fönsterpartier får du en känsla av att vara utomhus samtidigt som du skyddas mot väder och vind. Köket är välplanerat med gott om förvaringsutrymmen och arbetsytor, vilket gör det till en glädje att laga mat och umgås i.

Den grönskande trädgården är en annan höjdpunkt med sina lummiga träd och gröna växter. Här finns plats för både lek och odling, eller varför inte bara en lugn stund i solen? Trädgården erbjuder dessutom en vacker vy från huset och uterummet, vilket förhöjer upplevelsen av att bo här.

Idrottsvägen 10 är mer än bara ett hus – det är ett hem där varje detalj är genomtänkt för att skapa en trivsam och harmonisk tillvaro.

Varmt välkommen på visning!

Karta för Idrottsvägen 10

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-heby-heby-kommun-idrottsvagen-10-21356422

Avstånd till vatten: 2700

  • Heby kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74431

Lämna en kommentar