Idrottsgatan 17 – 4 – Uppsala kommun

Utgångspris: 3 495 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Idrottsgatan 17

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 91,8 m²
  • Byggår: 1983

Härlig 4:a med fullt utrustad uthyrningsdel och hiss från markplan. Här finns möjlighet till en extra inkomst från hyresgäst eller att låta tonåringen husera fritt i den kompletta uthyrningsdelen som har egen ingång från trapphuset. Det är också enkelt att återställa förbindelsen mellan lägenheterna för den som önskar. Bostaden upplevs mycket fräsch med fina golv och ytskikt, renoverat kök och trevlig planlösning med genomsläpp av dagsljus mellan öst och väst. Balkongen nås från vardagsrummet och har sol från eftermiddag till kväll.

Läget här mellan Tunabackar och Svartbäcken är tryggt och lugnt. Bebyggelsen präglas i huvudsak av bostadsrätter och i angränsande Svartbäcken återfinns ett av de mer exklusiva villaområdena i Uppsala. De som bor här har nära till välsorterad matbutik vid Torbjörnstorg, lokala restauranger och caféer. Ett stenkast bort ligger anläggningen Fyrishov som är ett centrum för många idrotter i stan och som erbjuder bad, sim och gym året runt. Några hundra meter norrut kan du motionera i Röbospåret som är utrustat med elljus. Där finns även utegym och spårförbindelse med Gamla Uppsala högar.

Färden in till centrala Uppsala går längs den fina cykelbanan och tar ca 5 minuter. Det finns också goda bussförbindelser inom räckhåll.

Välkommen hem!

Karta för Idrottsgatan 17

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-tunabackar-uppsala-kommun-idrottsgatan-17-21338608

Avstånd till vatten: 400

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75335

Lämna en kommentar