Hyra lägenhet i Uppsala

För den som inte vill köpa en bostadsrätt i Uppsala men ändå vill ha en lägenhet i Uppsala så är det ett alternativ att hyra en lägenhet i Uppsala. Det finns flera sätt att hitta lägenheter att hyra i Uppsala. Vi på UppsalaBostad har samlat några tips för dig så du enklare kan hitta en lägenhet att hyra i Uppsala.

Annonsera Det är gratis

Fyll i vilka områden du är intresserad av att hyra lägenhet i. Fyll i kontaktuppgifter samt skriv en bra beskrivande annonstext innan du publicerar annonsen här på vår webbplats.

vackra hus i uppsala vid fyrisån Hur hittar man lägenheter att hyra i Uppsala? Det finns många olika sätt att hitta en hyreslägenhet i Uppsala. Lite beroende är det av var man är i livet. Är man student kan man försöka hyra en studentlägenhet, annars så får man försöka få ett förstahandskontrakt på lägenhet i Uppsala eller försöka att hitta lägenhet att hyra i andra hand i Uppsala.

Hyresvärdar Uppsala

I Uppsala finns många hyreslägenheter, så många som 40 000 varav 10 000 är studentlägenheter. Du kan använda listan nedan för att hitta företag som hyr ut lägenheter i Uppsala.

Andra sajter

Jagvillhabostad.nu

På sajten jagvillhabostad.nu har de kategoriserat en väldigt bra överblick över vilka företag och organisationer som finns och hur man kontaktar dem för uthyrning av bostäder. De listar allmänna adresser och även kontaktuppgifter om du är ute efter en studentlägenhet.

Uppsala Universitet

Uppsala Universitet har också en webbsida där de sammanställer information för studenter som behöver bostad.

Uppsala Kommun

Du kan även läsa mer om att hyra lägenheter i Uppsala på Uppsala kommuns hemsida.

Blocket

Mycket uthyrning sker och annonseras på Blocket och liknande sajter. Ett tips är att använda just Blocket om det gäller kortare hyrperioder eller om det brinner i knutarna.

Missa inte nya lägenheter

Är du intresserad av att få nyheter om hyreslägenheter i Uppsala. Följ oss på Twitter, Facebook eller via E-post.

Foto från flickr.com http://www.flickr.com/photos/visulogik/140890382/sizes/s/

Nyhetsbrev