Hultstigen 5 – 7 – Enköpings kommun

Utgångspris: 6 695 000 kr

Beskrivning av Villa Hultstigen 5

  • Antal rum: 7
  • Storlek: 200 m²
  • Byggår: 2016

Denna läckra villa har ett perfekt läge med sjöglimt på återvändsgata i populära och mälarnära Fagerudd. Huset erbjuder trevliga sällskapsytor med vackra detaljer och smarta lösningar.

Du välkomnas av en trevlig hall med god uppsikt över de stora sociala ytorna. I det stora vardagsrummet finns en kamin och en öppen planlösning till det fina köket med bland annat köksö och utgång till baksidan av huset. Även från vardagsrummet kan man gå ut till den stora insynsskyddade uteplatsen där man gärna spenderar mycket tid! På entréplan finns även två sovrum samt husets rymliga tvättstuga utrustat med både tvättmaskin och torktumlare, här finns även en groventré.

På övervåningen finner man ett ljust öppet allrum med imponerande takhöjd. Vidare finns tre rymliga sovrum, varav ”master bedroom” har eleganta dubbel dörrar. På övervåningen finns även ett utrymme förbered för badrum, här har du möjlighet att designa och inreda precis enligt dina egna önskemål och behov.

På tomten finns även ett ett garage, trädgårdsförråd och lekstuga. Man har även gångavstånd ca 200 meter till gemensam brygga med möjlighet till båtplats.

Huset ligger på återvändsgata vilket gör att det blir lugnt med trafik. Den stora härliga tomten har baksidan mot skogsområde. Här bor ni nära bland annat Bredsands badplats, friluftsliv och promenadstråk. I närheten finns även självbetjänings livsbutik och förskola. Från Fagerudd finns goda kommunikationer till Enköpings centrum och även trevlig upplyst gång- och cykelväg.

Ett sällsynt tillfälle att förvärva ditt drömboende!

Välkommen med din visningsanmälan!

Karta för Hultstigen 5

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-bredsand-enkopings-kommun-hultstigen-5-21355531

Avstånd till vatten: 150

  • Enköpings kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74948

Lämna en kommentar