Hotell i Uppsala

Vi listar olika populära hotell som finns i Uppsala och i närheten av Uppsala. Uppsala växer på flera sätt. Staden har nu över 200 000 invånare och klassas som en av Sveriges storstäder och antalet hotell i Uppsala växer också. För att hitta rätt hotell som är prisvärda i Uppsala har vi tagit fram denna sida så du enkelt kan sondera de olika hotell som finns i Uppsala.

Vi kan även tipsa om Hotels.com där du ofta kan hitta bra dealer på hotell i Uppsala. De listar alla hotell i Uppsala och kan ibland erbjuda stora rabatter på enstaka hotell.

Radisson Blu Hotel i Uppsala

Radisson Blu Hotel är ett av Uppsalas nyaste hotell och ligger vid den nya stationen. Hotellet är fyrstjärnigt och erbjuder en toppupplevelse för den som vill bo i de mest centrala delarna av Uppsala under sin hotellvistelse i Uppsala.

Läs mer om Radisson Blu Hotel

Clarion Hotell Gillet i Uppsala

Mitt i Uppsala, på Dragarbrunnsgatan, hittar du Clarion Hotell Gillet, ett centralt beläget hotell i Uppsala. Hotellet erbjuder rum och sviter i olika storlekar för olika smaker och erbjuder även konferensmöjligheter i Uppsala.

Läs mer om Clarion Hotell Gillet

Park Inn Hotell Uppsala

Park Inn Hotell i Uppsala ligger centralt beläget nära station, Uppsala konserthus och Vaksala Torg med närhet till det mest i Uppsala. Hotellet har 95 rum och även konferensrum.

Läs mer om Park Inn Uppsala

Nyhetsbrev