Hornugglegränd 8 – 2 – Enköpings kommun

Utgångspris: 795 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Hornugglegränd 8

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 72 m²
  • Byggår: 1969

NYTT PRIS! Mycket trivsam 2:a som upplevs som både ljus och hemtrevlig! Här bor ni med gott om plats på välplanerade 72 kvm i ett boende där inget rum är för litet.

Kliv in i hall med gott om förvaring i hatthylla och garderober, tack vare ett frostat fönster så når ljuset från vardagsrummet även in i hallen. Vardagsrummet är lätt-möblerat och upplevs som mycket rymligt, ljust och rymmer soff-del samt större matbord för många gäster för den som önskar. Vid behov är vardagsrummet tillräckligt stort för att kunna skärma av och göra till ytterligare en sovplats. Det inbjudande köket ligger bredvid vardagsrummet och har mycket god förvaringsyta i de vita skåpluckorna och bra arbetsytor, här ryms också matplats intill fönster och utgång till den inglasade balkongen med utsikt mot den fina innergården. Sovrummet har gott om plats för dubbelsäng och övrigt möblemang såsom i nuvarande utförande med kontorshörna och extra säng. Intill sovrummet finns också en praktiskt klädkammare. Badrummet är från föreningens stamrenovering (-08) och har duschhörna med vikbara dörrar, handfat med spegelskåp, handdukstork och wc.

Extern förvaring finns i praktiskt förråd precis intill boendet, på samma våningsplan som lägenheten. Det finns ytterligare ett (källar)förråd i intilliggande byggnad.

Lillsidan är ett område som passar många och det mesta finns inom räckhåll; förskolor och skolor, nära grönområden och ligger med gång-och cykelavstånd till citykärna. Det är även ett ypperligt pendlarläge med närhet till både E:18 och 55:an.

Vänligen kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan!

Karta för Hornugglegränd 8

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-enkopings-kommun-hornugglegrand-8-20787215

Avstånd till vatten: 1600

  • Enköpings kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74560

Lämna en kommentar