Hollandsresan 266 – 4 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 895 000 kr

Beskrivning av Villa Hollandsresan 266

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 108 m²
  • Byggår: 1987

Trevligt kedjehus med ett visst renoveringsbehov men med ett utmärkt läge i området. Här bor man nära mycket bra service och kommunikationer samtidigt som man har skogen med dess rogivande lugn som närmsta granne! Två uteplatser som erbjuder sol från morgon till kväll varav den på baksidan är inglasad. Huset har även en lagom stor och lättskött trädgård att rå om. Vidbyggt garage med med modern eldriven garageport och bra förvaringsmöjligheter.

På entréplanet finner ni ett rymligt vardagsrum med utgång till den inglasade altanen, kök med utrymme för matplats och bra arbetsytor, sovrum, badrum samt tvättstuga med förråd/groventré i direkt anslutning. På övervåningen finner ni två sovrum utan störande insyn, badrum samt hall med rymlig klädkammare.

Ett lättskött och bekvämt boende med bra bussförbindelser och cykelväg in till centrala Uppsala. Hollandsresan är ett perfekt boende för både barnfamiljer och äldre. I området finns bl.a. gästparkering, lekplats, kvartersgård, bastu och tvättstuga. För mer info om Blomsterkungens samfällighetsförening se www.sffblomsterkungen.se/
I närområdet finns även den stora lekplatsen Sara Lisas Park och Sävja IP. Det är bara några hundra meter till förskola och skola upp till årskurs 9. Här har man även närhet till naturen och vackra strövområden i naturreservatet kring Lunsenskogen. I området finns också all tänkbar service så som mataffär, bibliotek, närlivs, vårdcentral, apotek och restauranger. Det är dessutom mycket bra bussförbindelser med linjetäta 5:ans buss och cykelvägar in till centrala Uppsala.

Karta för Hollandsresan 266

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-savja-uppsala-kommun-hollandsresan-266-21349721

Avstånd till vatten: 1600

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75755

Lämna en kommentar