Hollandsresan 122 – 4 – Uppsala kommun

Utgångspris: 3.595.000 kr

Beskrivning av Radhus Hollandsresan 122

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 114 m²
  • Byggår: 1988

På en lugn gata med naturen som granne finner ni detta trevliga hus på Hollandsresan 122 – med uteplats på framsidan samt en härlig altan på baksidan.

Ett modernt boende som ger en förhöjd känsla av livskvalité till vardagen. Tomten är en perfekt plats för tillställningar för lekfulla barn eller för den trädgårdsintresserade att skapa sin drömträdgård. På framsidan av huset finns även gott om plats för att parkera flera bilar. Det tillhör även en garageplats i längan.

Entréplanen erbjuder en välkomnande hall med avhängningsmöjligheter, ett nyrenoverat kök med goda arbetsytor samt förvaringsmöjligheter, ett fint helkaklat badrum med dusch och ett rymligt vardagsrum med fint ljusinsläpp tack vare större fönsterpartier samt utgång till uteplatsen. Vidare finner ni tvättstuga samt förråd. På ovanvåningen finns två rymliga sovrum, en mindre sovrum som även kan nyttjas som kontor, en klädkammare samt ett fint helkaklat badrum med badkar.

I Sävja finner ni många fina grönområden perfekt för lek och en aktiv fritid. Här finns grundskola, förskola, lekplatser och idrottsplatser, Sävja IP erbjuder bland andra ett utegym samt fria områden för en aktiv livsstil för hela familjen. I närområdet finns även Ica, apotek, vårdcentral och pizzeria. Med nära till hållplats och en kollektivtrafik som kör täta turer är det lätt att ta sig till Centralstationen och stan och det är inte långt till Boland City för ytterligare shopping. Vill ni snabbt förflytta er från staden till vildmarken kan ni besöka naturreservatet Norra Lunsen som gränsar till Sävja. Det är ett stort och vilt skogsområde med ett nät av kilometerlånga stigar genom barrskogar och våtmarker. Snörika vintrar spåras det även skidleder. Fler platser som är trevliga att besöka är till exempel grillplatsen vid Stordammen alldeles söder om Sävja. Från det här hållet går också stigar in till Lunsens innersta delar.

Varmt välkomna på visning!

Karta för Hollandsresan 122

https://www.hemnet.se/bostad/radhus-4rum-savja-uppsala-kommun-hollandsresan-122-21298401

Avstånd till vatten: 1500

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75755

Lämna en kommentar