Högsbo 181 – 2 – Heby kommun

Utgångspris: 1 295 000 kr

Beskrivning av Villa Högsbo 181

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 70 m²
  • Byggår: 1929

Varmt välkommen till Högsbo 181!

Nu har du äntligen chansen att förvärva detta mycket trevliga hus, en perfekt blandning av modern bekvämlighet och naturnära boende. Bostaden sträcker sig över 70 kvm och fördelar sig på 2 rok. Här har du bland annat både ett nyrenoverat kök, en härlig altan mot trädgården samt en stor tomt med potential där din fantasi är det enda som sätter gränserna!

En av de största fördelarna med detta hem är de installerade solcellerna på taket, vilket innebär mycket låga driftkostnader och en hållbar energiförsörjning. Detta ger dig både ekonomiska besparingar och en möjlighet att leva mer miljövänligt.

Huset har också en rymlig vind som nås via en trappa och en ingång från sidan av huset, vilket ger extra utrymme för förvaring eller för att utveckla till ytterligare bostadsutrymme. Dessutom finns ett stort garage med plats för två bilar samt en del som är perfekt för snickeri eller annan kreativ verksamhet.

I närheten hittar du Tärnsjö, en charmig ort som ligger några mil nordväst om Uppsala, belägen i det natursköna Östa-området. Här bor du granne med ett naturreservat som erbjuder vackra vandrings- och cykelleder samt närhet till Dalälven. På orten finns en grundskola för årskurs 1-6 samt förskolor och fritidshem. För årskurs 7-9 finns närliggande Östervåla.

I Tärnsjö finns också ett bra utbud av service och butiker, inklusive en livsmedelsbutik (ICA), blomsteraffär, optiker, klädbutik, frisörsalong och café. För sport- och fritidsaktiviteter finns det en sporthall, fotbollsplan, friidrotts- och tennisbana samt ett elupplyst motionsspår som på vintern fungerar som skidspår.

Detta hus är en idealisk plats för den som vill bo i en naturskön och aktiv miljö med alla nödvändiga bekvämligheter nära till hands. Missa inte chansen att förvärva denna unika fastighet – varmt välkommen till Högsbo 181!

Varmt välkommen på visning!

Karta för Högsbo 181

https://www.hemnet.se/bostad/villa-2rum-tarnsjo-heby-kommun-hogsbo-181-21346868

Avstånd till vatten: 3800

  • Heby kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74044

Lämna en kommentar