Höganäsgatan 4B – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 795 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Höganäsgatan 4B

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 68 m²
  • Byggår:

Varmt välkommen till en generös och trivsam 2,5:a om 68 kvm där inget lämnats åt slumpen! Belägen mitt i hjärtat av populära och omtyckta Höganäs erbjuder denna lägenhet ett genomgående bra skick där modernitet kombineras med attraktiva och eftertraktade 30-talsattribut såsom originalgolv, djupa fönsternischer med vackra beslag och serveringsskåp.

Lägenhetens planlösning fördelar sig på en entréhall med avhängningsyta, en möblerbar inre hall perfekt för skrivbord, bibliotek eller myshörna samt med ett anslutande förråd, ett snyggt renoverat kök som tar in moderniteten i bostaden utan att ta bort lägenhetens 30-tals charm. Här återfinns även ett serveringsskåp i original där du enkelt får plats med matgrupp. Köket är också utrustat med integrerad diskmaskin, induktionshäll, ugn samt kyl/frys och här finns det gott om bänkyta och förvaring. Vardagsrummet har ett otroligt ljusinsläpp och stort och luftigt. Här får du ekelt plats med allt du kan önska såsom soffgrupp, matsalsbord eller annat möblemang. Vidare finner du ett mycket rymligt och luftigt sovrum med plats för säng och rejält med förvaring. I anslutning till sovrummet finns även en platsbyggd klädkammare. Lägenheten erbjuder även ett kaklat badrum i neutrala toner med dusch och tvättmaskin. Till lägenheten hör 1 källarförråd och 1 vindsförråd.

Här bor du i ett vackert 30-tals hus ritat av den väl omtalade Gunnar Leche. Föreningen Brf Saga innehar en låg belåning om 3861 (enligt årsredovisningen 2022). Föreningen tillhandahåller även sina medlemmar en väldigt grön och trevlig innergård med flera grupper trädgårdsmöbler, cykelrum, tvättstuga med torkrum, samlingslokal, hobbyrum samt en bastu med relax.

På Höganäsgatan 4B bor du i attraktiva Höganäs med närhet till såväl kultur- och nöjesliv som grönområden. En kort promenad från bostaden ligger Vaksala torg som erbjuder grönsaks- och blomsterhandel, loppmarknader och Uppsala konsert och kongress med dess utbud av konserter och evenemang. Här bor du i ett högst optimalt läge endast ett stenkast från stadskärnan och Resecentrum vilket ger optimala pendlingsmöjligheter både via buss, tåg eller bil då ni snabbt och smidigt tar er ut på E4:an för vidare transport. I närområdet finns affärshuset Kvarnen med bl.a. trevliga restauranger, mataffär (Ica), apotek och systembolag. Ett flertal välsorterade mataffärer och träningsanläggningar finns inom några minuters promenadavstånd. Varmt välkommen hem!

Kontakta ansvarig mäklare Rebecca Odhe för mer information!

Karta för Höganäsgatan 4B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2,5rum-hoganas-uppsala-kommun-hoganasgatan-4b-21365336

Avstånd till vatten: 450

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75330

Lämna en kommentar