Höganäsgatan 11A – 4 – Uppsala kommun

Utgångspris: 4 495 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Höganäsgatan 11A

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 112,1 m²
  • Byggår: 1935

Varmt välkommen till en unik fyra i 2 plan om 112 kvm belägen i hjärtat av populära och omtyckta Höganäs! Med möjlighet till uthyrningsdel finns här oändliga möjligheter – oavsett om du är en stor familj eller vill minska dina boendeostnader! Här bor du i en genomgående fin 30-tals lägenhet i fastighet ritad av Uppsalaarkitekten Gunnar Leche. Tack vare den generösa takhöjden och ljusinsläpp från gedigna fönster präglas lägenheten av ljus och rymd. I lägenheten har tidstypiska och eftertraktade 30-talsattribut bevarats såsom originalgolv, serveringsskåp och djupa fönsternischer med vackra beslag.

Lägenhetens planlösning fördelar sig på två plan där källarplanet erbjuder egen ingång till ett rymligt rum med anslutande badrum. Detta skapar möjligheten till uthyrningsdel och låga boendekostnader. Planen är anslutna via en invändig trappa som enkelt kan stängas av om du som boende önskar nyttja källarplanet som uthyrningsdel. På övre plan finner du en entréhall med avhängningsyta, ett mysigt kök som erbjuder platsbyggt skafferi och plats för matgrupp, två stycken mycket rymliga sovrum som båda har anslutande klädkammare. Det ena sovrummet kan även nyttjas som ett ytterligare vardagsrum, bibliotek eller matsalsrum tack vare dess otroliga rymd. Lägenhetens vardagsrum har stora fönster vilket skapar ett otroligt ljusinsläpp och erbjuder plats för större sittgrupp samt matsalsbord. Slutligen finns ett helkaklat badrum med dusch- och tvättmöjligheter.

Här bor du i den omtyckta föreningen Brf Aslög nr 1 som är en obelånad förening. Tack vare detta har du som boende låga månadsavgifter och kan känna dig trygg i ditt boende i denna välskötta och stabila förening. Föreningen tillhandahåller även sina medlemmar hobbyrum, tvättstuga, torkrum, cykelförråd och bastu. Som boende finns även en oerhört mysig och grönskande innergård med utemöbler att tillgå under sommaren.

På Höganäsgatan 11A bor du i attraktiva Höganäs med närhet till såväl kultur- och nöjesliv som grönområden. En kort promenad från bostaden ligger Vaksala torg som erbjuder grönsaks- och blomsterhandel, loppmarknader och Uppsala konsert och kongress med dess utbud av konserter och evenemang. Här bor du i ett högst optimalt läge endast ett stenkast från stadskärnan och Resecentrum vilket ger optimala pendlingsmöjligheter både via buss, tåg eller bil då ni snabbt och smidigt tar er ut på E4:an för vidare transport. I närområdet finns affärshuset Kvarnen med bl.a. mataffär, apotek och systembolag. Ett flertal välsorterade mataffärer och träningsanläggningar finns inom några minuters promenadavstånd. Varmt välkommen hem!

Kontakta ansvarig mäklare Rebecca Odhe för mer information!

Karta för Höganäsgatan 11A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-hoganas-uppsala-kommun-hoganasgatan-11a-21358886

Avstånd till vatten: 650

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75330

Lämna en kommentar