Hjulaxelvägen 96 – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 495 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Hjulaxelvägen 96

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 53 m²
  • Byggår: 2018

Välkommen hem till denna välplanerad gavellägenhet om 2rok med balkong och fin natur alldeles inpå knuten!

Ni möts av en rymlig hall med god förvaring som sedan leder in till de sociala ytorna med fint ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Det stora vardagsrummet har en öppen planlösning mot det stilrena köket med fina arbetsytor. Här finns dedikerade ytor för både soffgrupp samt matplats för det större sällskapet vilket ger en charmig och inbjudande känsla. Vidare in i lägenheten finns ett stort sovrum med plats för dubbelsäng och med tillhörande klädkammare, som alternativt kan nyttjas som ett barn-/arbetsrum då det har fönster. Badrummet som går i vitt och grått erbjuder stor dusch med duschdörrar och smidig tvättsektion.

Till lägenheten finns möjlighet till parkeringsplats med el-plint för en mindre summa och har ett tillhörande kallförråd om 5kvm.

I Södra Gunsta växer ett nytt bostadsområde fram. Här bor du naturnära med bra kommunikationer till Uppsala och E4:an. Naturskönt område med många möjligheter till ett rikt friluftsliv. I närheten finns flera sjöar som möjliggör för både bad och fiske. Ett stenkast från bostadsområdet ligger Funbosjön och Upplandsleden. Ca två kilometer bort har Funbo IF sina fotbollsplaner och här finns ett belyst motionsspår för gång/löpning sommartid och längdskidåkning vintertid. Under sommarsäsongen trafikerar Museijärnvägen Lennakatten sträckan Uppsala-Faringe och den stannar i närliggande Bärby Äng. Ca. åtta kilometer bort finns bland annat det populära och härliga friluftsområdet Fjällnora, här kan man åka skridskor på vintern och bada på sommaren.

Varmt välkomna på visning. Anmäl gärna ert intresse till ansvarig mäklare!

Karta för Hjulaxelvägen 96

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-uppsala-uppsala-kommun-hjulaxelvagen-96-21362246

Avstånd till vatten: 1800

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74151

Lämna en kommentar