Hjulaxelvägen 90 – 3 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1.850.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Hjulaxelvägen 90

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 69 m²
  • Byggår: 2018

Välkommen till Hjulaxelvägen 90 och denna fantastiska bostad i ett utomordentligt solläge!

Här finner vi en trevlig och välplanerad bostad om 3 rok med balkong och härliga gemensamhetsytor i området samt med fin natur alldeles inpå knuten!

Bostaden som är ljus via sina stora fönsterpartier och sitt gavelläge erbjuder bl.a. en välkomnande hall, stort helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, ett modernt kök med goda arbetsytor där hela familjen får plats samt gott om förvaring. Vidare har vi två rymliga sovrum med plats för dubbelsäng och möblemang. Den insynsskyddade balkongen når du från det öppna vardagsrummet som sitter ihop med bostadens kök.

I Södra Gunsta växer ett nytt bostadsområde fram. Här bor du naturnära med bra kommunikationer till Uppsala och E4:an. Naturskönt område med många möjligheter till ett rikt friluftsliv. I närheten finns flera sjöar som möjliggör för både bad och fiske. Ett stenkast från bostadsområdet ligger Funbosjön och Upplandsleden. Ca två kilometer bort har Funbo IF sina fotbollsplaner och här finns ett belyst motionsspår för gång/löpning sommartid och längdskidåkning vintertid. Under sommarsäsongen trafikerar Museijärnvägen Lennakatten sträckan Uppsala-Faringe och den stannar i närliggande Bärby Äng. Ca. åtta kilometer bort finns bland annat det populära och härliga friluftsområdet Fjällnora, här kan man åka skridskor på vintern och bada på sommaren.

Anmäl ditt intresse för att inte gå miste om något i denna försäljning. Bostaden kan komma att säljas innan budgivning och visningsperioden är över.

Karta för Hjulaxelvägen 90

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-funbo-uppsala-kommun-hjulaxelvagen-90-20397405

Avstånd till vatten: 1800

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75597

Lämna en kommentar