Hjulaxelvägen 150 – 4 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2.495.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Hjulaxelvägen 150

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 85 m²
  • Byggår:

Varmt välkomma till denna nyproducerade lägenhet med egen ingång och härlig uteplats. Här får man härlig radhuskänsla med den frihet det innebär med egen ingång samt generös uteplats. Genomgående välplanerad planlösning som ger välkomnande hall, rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare, gott om förvaring i klädkammare/förråd, tre sovrum och vardagsrum med öppen planlösning mot köket.

Området har en genomgående genomtänkt planering med goda möjligheter till parkering som boende samt EL som ges från solceller i föreningen. Mer information om projektet finner du här; https://www.boklok.se/globalassets/sverige/02-projekt/skrindan/broschyr-boklok-skrindan.pdf.

Området består idag främst av villabebyggelse från senare delen av 1900-talet. Området är känt för sin närhet till skog och vatten och populära rekreationsområden som Fjällnoraområdet, sjön Trehörningen och Vedyxaskogen som alla är välbesökta av uppsalaborna. Båt, bad samt fiske ges möjlighet vid både Fjällnorabadet, Funbosjön och Länna. Vid Fjällnora kan man även hyra kanot och båt och njuta av välplogade skridskobanor vintertid. Just nu är Södra Gunsta under uppförande så flertalet nya bostäder planeras och byggs söder om järnvägen. Tack vare expansionen av området så planerar kommunen utökande av förskola, skola, idrottshall och annan service till området. Läs mer om detta på kommunens hemsida: https://www.uppsala.se/

Missa inte denna möjlighet och anmäl ditt intresse redan idag!

Karta för Hjulaxelvägen 150

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-gunsta-uppsala-kommun-hjulaxelvagen-150-20553415

Avstånd till vatten: 1700

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75597

Lämna en kommentar