Hjulaxelvägen 126 – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 695 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Hjulaxelvägen 126

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 55 m²
  • Byggår: 2022

Kommande försäljning!

Välkommen att förvärva en bostad med närhet till naturen och harmonin som råder. Här bor man i ett lugnt och trevligt område som är på uppgång!
Kommunen har stora planer för området och vill utveckla området med förskolor, livsmedelsbutik samt service.

Bostadens yta fördelar sig på en luftig hall med goda förvaringsmöjligheter i form av extra förråd, stort samt fullt funktionellt kök med god ljusinsläpp inifrån de generösa fönsterpartier/ balkongen, ett vardagsrum med öppen planlösning ifrån köket vilket medför enorm rymlighetskänsla, rymligt sovrum och sist men inte minst det halvkaklade badrummet utrustat med tvättmaskin samt torktumlare.

Till lägenheten hör ett kallförråd och bostaden har fräscha ytskikt genomgående i bostaden.

Gunsta är belägen endast 15 minuter bilväg från Uppsala resecentrum som gör detta till ett otroligt smidigt område att bosätta sig i. Här bor ni på en plats med många barnfamiljer i närheten som gör det enkelt för er och era barn att hitta nya vänner att umgås med.
Området erbjuder härliga promenadstråk, flera lekparker, fotbollsplan, restaurang och kiosk, förskola och blomhandel. Några kilometer bort finner ni Funbo förskola och lågstadieklass. Under sommaren finns härliga badplatser i Marielund, Funbo och Länna.

Sammanfattningsvis är detta den perfekta förstabostaden!

Karta för Hjulaxelvägen 126

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-gunsta-uppsala-kommun-hjulaxelvagen-126-20797298

Avstånd till vatten: 1700

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74151

Lämna en kommentar