Hjälstavägen 21 – 7 – Enköpings kommun

Utgångspris: 5 995 000 kr

Beskrivning av Villa Hjälstavägen 21

  • Antal rum: 7
  • Storlek: 260 m²
  • Byggår: 1917

Välkommen till denna energieffektiva gård med en mängd attraktiva egenskaper och möjligheter. Gården är utrustad med solceller som ger både ekonomiska och miljömässiga fördelar. Här finns även möjlighet till mindre hästhållning och intresse för odling kan tillgodoses på den generösa tomten. För avkoppling och välbefinnande erbjuds både swimspa året runt och en pool för sommartidens varma dagar.

Den charmiga bostaden har genomgått en utbyggnad med isolerglas, vilket gör att man kan njuta av årstidernas skiftningar från insidan. Med närhet till flera större städer får man både lugnet på landet och bekvämligheten av stadslivet.

För festliga tillfällen finns en rymlig festvåning samt gästrum för övernattande gäster. Gästrummet kan även fungera som tonårsrum och ger ungdomarna en egen plats att trivas på och stall med sadelkammare gör det möjligt att hålla hästar på gården.

Ytterligare charmiga detaljer i bostaden inkluderar pärlspont, kakelugn, vedspis och spegeldörrar som ger en genuin och hemtrevlig atmosfär. Med en stor uppfart finns gott om plats för flera bilar.

På fastigheten finns även andra byggnader såsom ett stall med 5 boxar och sadelkammare, verkstad, en rymlig lada för förvaring av fordon och en äldre timmerhus med renoveringspotential. Här ges möjlighet till en mångsidig och naturnära livsstil.

Denna gård, beläget på Hjälstavägen 21, erbjuder en unik kombination av bekvämlighet, natur och möjligheter för den som söker en energieffektiv gård med charm och potential att både bedriva verksamhet eller njuta av livsstilen som gården erbjuder.

Karta för Hjälstavägen 21

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-enkopings-kommun-hjalstavagen-21-21328450

Avstånd till vatten: 1800

  • Enköpings kommun
  • Uppsala län
  • Postkod:

Lämna en kommentar