Hjalmar Brantingsgatan 5B – 1 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1.395.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Hjalmar Brantingsgatan 5B

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 24 m²
  • Byggår: 1942

Varmt välkommen till Hjalmar Brantingsgatan 5B och denna charmiga 1:a vid Vaksala Torg! En perfekt reträtt för den moderna livsstilen – oavsett om du är en övernattare, en pendlare, en student eller en förstagångsköpare.

Denna smarta lägenhet är optimerad för effektivitet och komfort med en generös takhöjd och två praktiska förråd för att möta alla dina behov. Vi bjuds in till en välkomnande hall med gott om plats för att organisera din vardag, och fortsätt in i ett ljust och luftigt rum som kan anpassas för att passa din personliga stil – vare sig det är som en mysig sovplats, en avkopplande sittplats eller en produktiv arbetsyta. Den smakfullt renoverade kokvrån erbjuder gott om förvaring och en fräsch, helkaklad badrumsmiljö komplett med alla moderna bekvämligheter för din komfort.

Belägen på den eftertraktade adressen Hjalmar Brantingsgatan 5B, erbjuder denna bostad en oas av lugn i det pittoreska området Vaksala Torg. I Fålhagen bor du i populära kvarter, det mesta finns på nära avstånd med detta optimala läge. Centralstationen ligger endast ett stenkast bort och flera gröna parker med fina promenadstråk ligger inom bekvämt gångavstånd. Fålhagen erbjuder även affärshuset Kvarnen med all närservice, Willys matbutik, populära kvarterskrogar och utmärkta kommunikationer med ett suveränt pendlarläge både med Resecentrum intill och även snabbt ut på E4:an. I området finner ni även Vaksala torg och dess genuina torghandel samt mysiga restauranger och affärer. Här bor ni i centralt och lugnt område med puls runt hörnet.

Anmäl ditt intresse för att inte gå miste om något i denna försäljning. Bostaden kan komma att säljas innan budgivning och visningsperioden är över.

Karta för Hjalmar Brantingsgatan 5B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-falhagen-uppsala-kommun-hjalmar-brantingsgatan-5b-21299308

Avstånd till vatten: 850

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75327

Lämna en kommentar