Hjalmar Brantingsgatan 3A – 1 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 145 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Hjalmar Brantingsgatan 3A

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 17 m²
  • Byggår:

Kontakta ansvarige fastighetsmäklare för att boka visning – [email protected]

Belägen bara ett stenkast från Resecentrum och Uppsala city är lägenheten idealisk för er som är på väg att flytta hemifrån, börjar studera eller behöver en praktisk övernattningslägenhet.
Dess närhet till Resecentrum gör det enkelt att pendla och ta sig runt, vilket är perfekt för den aktiva livsstilen.

Kvadratsmart och funktionellt utformad planlösning med en boyta om 17 kvm fördelar sig på ett ordentligt och modern arbetskök med bra bänkyta för matlagning och gott om förvaringsmöjligheter. En naturlig del för sängplatsen vid fönster samt en praktisk skrivbordshörna att plugga och äta måltider på.
Vidare finner ni ett stambytt, helkaklat badrum utrustat med dusch, wc och handfat.

Byggnaden uppfördes 1951 av den välkände byggmästaren Karl Johansson, även känd som Tysta Kalle (KJ Bygg). Det var ursprungligen en hyresfastighet och bostadsrättsföreningen bildades 2009 och köpet slutfördes 2015.

En av många anledningar till att så många vill bo i Fålhagen är charmen att bo centralt med ändå i ett lugnt och fridfullt område! Det centrala läget ger dig närhet till Vaksala torg, S:t Göransparken, Kvarnengallerian med allt tänkbart utbud som apotek, systembolag, livsmedelsaffär, frisör och restauranger. Uppsala konsert och kongress har du inom bekvämt promenadavstånd. Här har du inte bara närhet till shopping och service, det stadsnära läget ger dig ca 6 minuters promenadavstånd till Resecentrum, vilket gör denna bostad alldeles utmärkt även för pendlaren! För dig som pendlar med bil tar du dig enkelt till E4:ans båda påfarter via närliggande Tycho Hedéns väg.

Välkommen att boka visning!

Karta för Hjalmar Brantingsgatan 3A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-falhagen-uppsala-kommun-hjalmar-brantingsgatan-3a-21333624

Avstånd till vatten: 750

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75327

Lämna en kommentar