Hjalmar Brantingsgatan 17 – 1 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 495 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Hjalmar Brantingsgatan 17

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 25 m²
  • Byggår:

Perfekt planerad etta med ett bra läge mitt i Fålhagen! Här erbjuds ett charmigt kök med matplats, ett rymligt allrum med plats för både säng, soffa och tv-möblemang samt annan förvaring, en hall med gott om, förvaringsmöjligheter samt ett helkaklat badrum med WC, handfat och stockholmsdusch. Fint parkettgolv i inre delen av lägenheten och ett praktiskt klinkergolv i hall. Till bostaden hör ett stort källarförråd om cirka 6-7 kvm!

Välskött bostadsrättsförening med god ekonomi och mycket låg belåningsgrad. Bredband ingår i månadsavgiften! I föreningen finns tvättstuga med torkrum, cykelförråd och hobbyrum. Föreningen har en mysig gemensam trädgård med trädgårdsmöbler, perfekt för trevliga grillkvällar på sommaren. Föreningen har egna parkeringsplatser och varmgarageplatser med kort kötid.

Helt nya fönster installerades under våren 2018. Läs mer om föreningen på deras egna hemsida www.bjorken.bostadsratterna.se. Lägenheten är belägen mitt i Fålhagen med några minuters promenad till tågstationen och centrum. I närheten finns gym, restauranger och t.ex. affärshuset Kvarnen med mataffär, apotek och systembolag. Lugnt och grönt område med nära till allt! Tillträde flexibelt.

Karta för Hjalmar Brantingsgatan 17

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-falhagen-uppsala-kommun-hjalmar-brantingsgatan-17-21351440

Avstånd till vatten: 1100

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75327

Lämna en kommentar