Hildur Ottelinsgatan 1A – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 995 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Hildur Ottelinsgatan 1A

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 55,2 m²
  • Byggår: 1994

Nu ges chansen att förvärva en fint renoverad bostad i gavelläge med utsikt mot grönskande trädgård. Här bor du med närhet till naturen och vackra strövområden med gångavstånd till Uppsalas stadskärna.

Bostaden om 55 kvm fördelar sig om en luftig hall med gott om plats för förvaring i en skjutdörrsgarderob, rejält vardagsrum med fint ljusinsläpp och öppen planlösning mot kök. Köket är uppdaterat i stilren skåpsinredning med modern maskinell utrustning och rejäl plats för middagsgästerna. Sovrummet rymmer dubbelsäng samt garderob. Det finns gott om förvaringsmöjligheter i den rymliga klädkammaren. Helkaklat våtutrymme med dusch och golvvärme. Väl tilltagen balkongen med gott om plats för utemöbler och installerad markis. Utöver den goda förvaringen i lägenheten tillhandahåller föreningen ett stort vindsförråd.

Brf Västerport är en välmående bostadsrättsförening med låg belåning och en av de få föreningarna i Uppsala där parkeringsplats är inkluderad i månadsavgiften. Det finns gästparkeringar att nyttja, gemensam tvättstuga och invändig cykelförvaring till varje trappuppgång.

I närområdet finns elljusspår och fina promenadstråk i Stabby Prästgård, Stabby Backe och Stabbyskogen. Mimmi Ekholms plats erbjuder bl a gym, restauranger och välsorterad mataffär, kring Ringgatan finns flera butiker, bank och restauranger, men det är även behagligt avstånd till stadskärnan och studentlivet med Ekonomikum i fokus.

Varmt välkommen på visning!

Karta för Hildur Ottelinsgatan 1A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-rickomberga-uppsala-kommun-hildur-ottelinsgatan-1a-21340033

Avstånd till vatten: 1400

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75231

Lämna en kommentar