Herrhagsvägen 403 – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1.595.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Herrhagsvägen 403

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 52 m²
  • Byggår: 1994

Välkommen till ditt nästa boende i Herrhagen! Här finns nu möjligheten att förvärva en fantastiskt trevlig och välplanerad tvåa, som även har den mest eftertraktade uteplatsen i hela området. Denna lägenhet har en egen entré och är perfekt belägen i ett familjevänligt område med närhet till natur.

Stig in i denna ljusa bostad och upplev dess rymliga och öppna ytor. Det ljusa köket har gott om plats för en matgrupp intill fönstren. Här kan du njuta av härliga måltider med naturligt ljus som strömmar in med utsikt mot innergård. Det generösa vardagsrummet är perfekt för att rymma både en stor soffgrupp och annat möblemang. Det bästa av allt är att du har direkt utgång till den underbara uteplatsen i ett soligt läge, där du kan koppla av och njuta av solnedgångar och frisk luft. Sovrummet är inrett för optimal komfort, och den rymliga klädkammaren/kontoret ger dig möjlighet att organisera och skapa din egna arbetsplats. Badrummet är stilrent och fräscht, med en praktisk tvättmaskin och ett fönster som släpper in naturligt ljus. Dessutom finns det för närvarande lediga parkeringsplatser för din bekvämlighet.

Brf Ängsviolen är en välskött bostadsrättsförening där du kan känna dig hemma från första stunden. Föreningen har nyligen dragit in fiber i fastigheten, så du kan surfa snabbt och enkelt. Du kommer att älska den stora innergården som erbjuder lekplatser för barnen, gröna och frodiga ytor, samt möjligheter till odling och grönska. Dessutom har föreningen en fantastisk festlokal där du kan bjuda in vänner och familj för minnesvärda tillställningar. Till lägenheten hör också ett praktiskt förråd och en matkällare för extra förvaringsutrymme.

Herrhagen är verkligen ett trivsamt och lugnt område att bo i. Här kan du vara nära naturen och njuta av strövområden, motionsspår och till och med svampplockning precis utanför din dörr. I närområdet finns det också ett brett utbud av skolor, förskolor, bibliotek och vårdcentraler, samt gott om bekvämligheter såsom livsmedelsbutiker, systembolag, apotek och träningsanläggningar. Att ta sig till Uppsala centrum är enkelt med de goda bussförbindelserna som passerar precis utanför huset, eller så kan du ta en smidig cykeltur som tar endast 15 min.

Varmt välkommen att anmäla er till visningen! Observera att bostaden kan komma att säljas innan budgivning och ev. visningsperiod är över.

Karta för Herrhagsvägen 403

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-herrhagen-uppsala-kommun-herrhagsvagen-403-20396563

Avstånd till vatten: 3400

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75267

Lämna en kommentar