Herrhagsvägen 295 – 5 – Uppsala kommun

Utgångspris: 3 790 000 kr

Beskrivning av Villa Herrhagsvägen 295

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 124 m²
  • Byggår: 2000

Nu finns tillfälle att bli ägare till ett mycket välplanerat 2-planshus med nyligen renoverade ytskikt. Huset fördelar sig på fyra sovrum och ett badrum på bostadens övreplan. På entrévåningen finns en inbjudande entré/hall, kök med matplats för många gäster, WC/dusch, separat tvättstuga med groventré, samt ett luftigt ljust vardagsrum som leder ut till en rymlig uteplats med altan ut mot trädgårdens baksidan. Här kan du njuta av sol från tidig förmiddag till eftermiddagen. Från köket finns ytterligare en altandörr som leder ut till möjlig uteplats där du kan njuta av solens sista soltimmar under sommarmånaderna. Huset har nyligen fått nymålade väggar och parkettgolvet på entréplan är helt nyslipat.

Lättskött naturtomt i ett soligt läge, med plats för sittgrupper på både altan och trall. Asfalterad uppfart med plats för två bilar, varav en i carport. Carporten har även en separat förrådsdel om ca 10kvm.

Många flyttar till Herrhagen för närheten till naturen samtidigt som förskola, skola och all sorts service vid Ica Maxi och Willys finns lättillgängligt. Det finns även många möjligheter till sportaktiviteter i Stenhagen. Bland annat finns ett flertal fotbollsplaner, två idrottshallar, den ena i Stenhagens kultur- och bildningscentrum och den andra intill Östra Stenhagenskolan. Det finns även en curlinghall.

Busshållsplats på nära men ostört avstånd som tar dig till centrum på ca 15 min.

Varmt välkommen på visning!

Karta för Herrhagsvägen 295

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-herrhagen-uppsala-kommun-herrhagsvagen-295-21351866

Avstånd till vatten: 3800

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75267

Lämna en kommentar