Herrhagsvägen 293 – 5 – Uppsala kommun

Utgångspris: 3 995 000 kr

Beskrivning av Villa Herrhagsvägen 293

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 124 m²
  • Byggår: 2000

Välkomna till Herrhagsvägen 293 i natursköna Herrhagen!

Här bor ni på en lättskött mindre tomt med en trevlig trädgård och carport intill huset. Huset fördelar sig på 4 sovrum, ett badrum på övreplan. På bottenvåningen finns en inbjudande entré/hall, kök, WC/dusch, tvättstuga, samt ett vardagsrum som leder ut till en rymlig uteplats och altan ut mot trädgården på baksidan.

Här i Herrhagen bor ni i ett omtyckt och barnvänligt område med begränsad trafik. I närheten ligger både dagis och skolor från förskoleklass upp till 9:an. Nära i Stenhagens kultur- och bildningscentrum finns ett bibliotek, en fritidsgård och en musikstudio. Här finns all tänkbar service så som matvarubutiken Ica Maxi, Burger king, vårdcentral, Lindex, gym, systembolaget, apotek m.m. Bra kommunikation direkt in till Uppsala city.

Det finns många möjligheter till sportaktiviteter i Stenhagen. Bland annat finns ett flertal fotbollsplaner, två idrottshallar, den ena i Stenhagens kultur- och bildningscentrum och den andra intill Östra Stenhagenskolan. Det finns även en curlinghall. Från huset är det ca 200m till närmsta busshållplats som tar dig ner till Uppsala Centrum på ca 15 min.

Karta för Herrhagsvägen 293

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-herrhagen-uppsala-kommun-herrhagsvagen-293-21352217

Avstånd till vatten: 3800

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75267

Lämna en kommentar