Herrhagsvägen 199 – 3 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2.195.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Herrhagsvägen 199

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 76 m²
  • Byggår: 2016

Välkommen till ditt framtida drömhem, högst upp i lägenhetskomplexet! Här du genast möts av en känsla av rymd och elegans. Från den stora och möblerbara balkongen, till de imponerande takhöjderna som ger varje rum en känsla av storslagenhet och öppenhet. Vardagsrummet bjuder på en fantastisk ljusinsläpp tack vare de många och stora fönsterpartierna som sträcker sig ända upp till det generösa taket. Ljuset flödar in och ger liv åt varje hörn, samtidigt som det skapar en harmonisk atmosfär som är svår att motstå.

Golvet, ett genomgående vackert parkettgolv, sträcker sig under dessa höga tak och förstärker känslan av rymd och tidlös elegans. De ljusa väggarna kompletterar detta perfekt och skapar en canvas där du kan uttrycka din personliga stil.

I vardagsrummet öppnar sig dörrarna till den vidsträckta balkongen, platsen där du kan njuta av solstrålarna under dagen och den avslappnade atmosfären på kvällarna. Denna balkong blir en förlängning av ditt boendeutrymme och en plats där minnesvärda stunder skapas.

Köket är enkelhet och stil i perfekt harmoni. Den vita färgsättningen ger en känsla av renhet och modernitet, samtidigt som det enkla designkonceptet ger dig friheten att skapa kulinariska mästerverk. Badrummet är inte bara modernt och fräscht med sin kakel- och klinkerdesign, det är också en plats där du kan unna dig avkoppling och vila. Med tvättmaskin och torktumlare finns bekvämligheten inom räckhåll.

De två stora och ljusa sovrummen är en fröjd för ögat och själen. Tack vare de höga taken känns rummen ännu rymligare och mer inbjudande. Och självklart fortsätter det vackra parkettgolvet att skapa en känsla av samhörighet i hela bostaden. Med generösa förvaringsutrymmen slipper du tänka på oordning – allt har sin plats.

Denna bostad är en del av en väl underhållen modern fastighet, och den stora innergården blir en förlängning av ditt eget utrymme. Här kan du njuta av grönska och lugn mitt i staden. Belägenheten är idealisk med närhet till västra Uppsalas egna stadsdelscentrum, vilket innebär bekväm tillgång till shopping, restauranger och andra bekvämligheter.
Och för att göra det ännu bättre, behöver du inte oroa dig för trappor. En bekväm hiss tar dig från markplan direkt till din nya oas. Välkommen till ett hem där komfort och stil möts för att skapa den perfekta boendemiljön. Detta är inte bara en bostad – det är en livsstil du kommer att älska.
Till bostaden hör även 2 stora förråd.

Bostaden har ett perfekt läge med goda förbindelser till centrala Uppsala. Hållplatsen finns nära och bussarna trafikerar med täta turer vardagar som helg. En kort promenad bort finner du restauranger och mataffärer. Här har du direkt närhet till ett stort handelsområde där du finner all typ av service du kan tänka dig med exempel som Ica Maxi, Willys, restauranger, Systembolag etc. Vidare finns också förskolor och skolor i närheten.
Här finner du dessutom aktivitetsfält, fotbollsplaner, curlinghall, löparspår, ett rikt idrottsliv och närhet till lummiga skogsområden. Med riksväg 55 kan du ta dig västerut, mot Enköping, Västerås, Sala eller åt andra hållet mot Stockholm.

Kontakta ansvarig mäklare Benjamin Alizadeh för mer information!

Karta för Herrhagsvägen 199

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-herrhagen-uppsala-kommun-herrhagsvagen-199-20549776

Avstånd till vatten: 3900

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75269

Lämna en kommentar