Herrhagsvägen 190 – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 450 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Herrhagsvägen 190

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 62 m²
  • Byggår: 1992

Välkommen till en fin hörnlägenhet om två rum och kök i trivsamma Herrhagen. Hiss finns från markplan och det finns en tillhörande parkeringsplats.

Här bor du i en välmående bostadsrättsförening med grönskande innergårdar med vidsträckta gräsytor, täta buskage och prydliga gångar. Lägenheten finns bekvämt belägen på andra våningen och du möts av en rymlig hall som binder samman bostadens alla rum. Sovrummet har mycket bra förvaring i form sex garderober som sträcker sig längs en hel vägg. Badrummet erbjuder dig rymliga ytor samt ny kombinerad tvättmaskin med torktumlare och badkar. Hemtrevligt kök med rostfria vitvaror och matplats intill fönster med rogivande vy över innergård. Vardagsrummet har gott om plats för både soffgrupp och matsalsmöbel samt ger utgång till balkong soligt söderläge. För extern förvaring finns ett vindsförråd.

Som boende på Herrhagsvägen 190 har du nära till handelsområde med bl. a. välsorterade mataffärer, snabbmatsrestaurang, Systembolaget, apotek och dagligvaruhandel, ni har även nära till förskola, skola upp till högstadieålder, allmänna kommunikationer och påfarter för bilburna pendlare.

Möjlighet till snabbt tillträde!

Karta för Herrhagsvägen 190

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-herrhagen-uppsala-kommun-herrhagsvagen-190-21308630

Avstånd till vatten: 3100

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75267

Lämna en kommentar