Herrhagsvägen 186 – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 450 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Herrhagsvägen 186

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 62 m²
  • Byggår:

Uteplats//Parkeringsplats, TV och bredband ingår i avgiften //Närhet till fina grönområden //Nära till skola och förskola //Förening med eget gym //Bra kommunikationer till centrala Uppsala.

Varmt välkommen till Herrhagsvägen 186 och denna hemtrevliga och fräscha 2:a i populära Herrhagen. Bostaden som är belägen på första våningen erbjuder bland annat en uteplats. Den välplanerade bostaden har en välkomnande hall, badrum, rymligt kök med goda förvaringsmöjligheter och delvis öppen planlösning mot luftigt vardagsrum med fönster från fler väderstreck och med plats för soffgrupp och tillhörande möblemang samt ett sovrum med goda förvaringsmöjligheter i garderobsvägg.

Här bor du i en trevlig förening som erbjuder både bastu och gemensamt gym och där tv, bredband och parkering ingår i avgiften. Föreningen står även för bostadsrättstillägget.

Bo trivsamt i ett av de områden i Uppsala som har blommat ut mest senaste åren. Med en blandning av villor och bostadsrätter finner du en bra mix av både pensionärer, barnfamiljer och yngre par. Här har du med direkt närhet till ett stort handelsområde där du finner all typ av service du kan tänka dig som t.ex. Ica Maxi, Willys, restauranger, bensinstation, Systembolag etc. Handelsområdet är även växande med fler aktörer och inrättningar ständigt kommande. Ett riktigt stadsdelscentrum i väst! Herrhagen erbjuder även flera förskolor, skolor och många härliga grönområden och i din direkta närhet har du promenad- och löpspår bakom huset. Här har du även närhet till Hågadalen-Nåsten naturreservat. Från bostaden har du även bra kommunikationer mot Uppsala centrum med goda bussförbindelser och hållplats nära.

Karta för Herrhagsvägen 186

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-herrhagen-uppsala-kommun-herrhagsvagen-186-21337191

Avstånd till vatten: 3900

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75267

Lämna en kommentar