Henry Wemans väg 4 – 3 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 695 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Henry Wemans väg 4

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 61 m²
  • Byggår: 2015

Smartaste 3:an med strategiskt gavelläge & extra vardagsrum i inglasning!
Du som söker mesta och bästa boendet för pengarna och samtidigt vill ha nära till naturen och goda kommunikationer till centrala staden har nu hittat rätt. Här erbjuds en härlig trea med gavelljus och öppen planlösning i sällskapsdelen som förlängs av en 20 kvm stor inglasad balkong med 3 meters takhöjd. Bostaden är genomgående ljus i ytskikten med enhetliga trägolv som skapar en harmonisk och neutral bas där du enkelt sätter din egen prägel. Uterummet används större delen av året och tillför en extra dimension även vintertid.

Här saknas inget, föreningen har eget gym & bastu med relax, övernattningsrum med både enkel- och dubbelrum samt samlingslokal med utrustning för 30 personer. Innergården har stor sandlåda och rutschkanor för familjens yngsta samt sittplatser i gröna stråk under pergola. Närmsta granne är unik multianläggning och stadsdelscentrum med bl.a handel, kultur, bad och kulinariska upplevelser. På Mattorget lagas mat med råvaror från lokala handlare och man odlar en del ingredienser i egen urban odling. Här erbjuds delikatesser från både Feskar´n och världens alla hörn.

Buss avgår från centrumanläggningen eller närliggande tvärgata med täta avgångar mot både Uppsala city och Graneberg där du stiger av för att utforska Mälarlandskapet eller ta ett dopp vid Lyssnaängen. Här bor du med naturupplevelser runt hörnet och i nära anslutning till Ultuna som är ett växande område som knyter ihop södra Uppsala. Bara ett par minuter västerut med cykel eller buss ligger SLU, Sveriges lantbruksuniversitet. Varmt välkommen på visning!

Karta för Henry Wemans väg 4

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-gottsunda-uppsala-kommun-henry-wemans-vag-4-21360374

Avstånd till vatten: 2100

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75650

Lämna en kommentar