Henry Wemans väg 2 – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1.395.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Henry Wemans väg 2

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 53 m²
  • Byggår: 2015

TILLFÄLLE – FAST PRIS!
Välkommen till denna välplanerade 2:a som erbjuder ett optimalt läge med öppen och fri utsikt från samtliga fönster och balkong. Passar utmärkt som förstagångslägenhet, för studerande, paret eller kanske hundägaren som har härlig natur inpå knuten.
Här får du en modern lägenhet med ekparkettgolv och vitmålade väggar. En trevlig hall bjuder in med klinkergolv och vidare en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som gör att boytan känns generös och luftig. Den riktigt stora och mysig balkongen ger ett extra rum att njuta av under sommartider. Här får du även ett stort sovrum med bra förvaring och ett fräscht helkaklat duschrum med tvättmaskin och torktumlare.

I föreningen finns mysiga gårdar med sittgrupper, pergola, gräsytor och fina planteringar. I övrigt finns en föreningslokal att hyra, övernattningsrum, gym och bastu.

Här bor du i ett av Uppsalas naturskönaste områden med gott om skog och vandringsleder och samtidigt nära till all tänkbar service vid Gottsunda centrum, endast 100 m bort. Gottsunda centrum erbjuder bland annat matbutiker, apotek, restauranger, systembolag, konditori, blomsteraffär samt för de aktiva Gottsundabadet med gym och simhall. Härifrån är det också nära till SLU, Gottsundagipen med kolonilotter och löparslingor/skidspår, motionsspår (el-ljusspår) året om och på vintern skidåkning i Sunnerstabacken, ca 3 km.
Utmärkta buss- och cykelförbindelser till Uppsala centrum. Buss 7 går med täta avgångar från tidiga morgonen till sena kvällen och flera fina cykelvägar finns att välja på, via Valsätraleden tar det ca 25 min till centrum.
Gott om förskolor och skolor i området bl.a. Treklangen (åk F-5) , Musiklådan (åk F-6), Gottsundaskolan (åk 6-9) och Engelska skolan (åk 4-9).

Välkommen att boka en visning!

Karta för Henry Wemans väg 2

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-gottsunda-uppsala-kommun-henry-wemans-vag-2-20107595

Avstånd till vatten: 2100

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75650

Lämna en kommentar