Henry säldes väg 12A – 3 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 995 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Henry säldes väg 12A

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 82 m²
  • Byggår: 1993

Välkommen till denna välplanerade 3a högst upp med stor balkong. Fastigheten ligger omgiven av vackra grönområden såsom Lindparken. Fint läge med hiss från markplan och nära till både buss och ostörd grönska. Här bor du med kort väg in till city men samtidigt med många vackra gångstråk och cykelvägar för återhämtning.
Planlösningen erbjuder en hall med plats för avhängning av ytterkläder samt ingång till ett stort förråd, två sovrum samt ett kaklat badrum med badkar. Köket är stort och har plats för matgrupp, härifrån nås lägenhetens trevliga balkong. Rymligt vardagsrum med stora fönster som skänker mycket ljus i rummet.

Föreningen har en föreningslokal som lämpar sig utmärkt för middagar, barnkalas mm. Den är belägen i trapphus 12 och medlemmarna kan hyra den till en kostnad av 200 kr. Lokalen renoverades 2008 och den rymmer kök, badrum, bord och stolar för ca 30 personer, samt tillhörande köksredskap.
I föreningen finns även fyra tvättstugor, en i varje byggnad samt en grovtvätt i trapphus 10. I varje tvättstuga finns tvättmaskin, torktumlare, torkrum. I tvättstugorna finns mangel och/eller strykjärn. Fem cykelrum, gästrum för uthyrning till föreningens medlemmar och deras gäster.

Karta för Henry säldes väg 12A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-ulleraker-uppsala-kommun-henry-saldes-vag-12a-21348648

Avstånd till vatten: 500

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75643

Lämna en kommentar