Henriksberg 120 – 6 – Uppsala kommun

Utgångspris: 5.295.000 kr

Beskrivning av Villa Henriksberg 120

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 169 m²
  • Byggår: 2013

– Pool – Rymligt Uterum – Dubbelgarage – Poolhus – Högt till tak – Braskamin –

Äntligen kan vi presentera detta otroliga hus ca. 20 min från centrala Uppsala! Bostaden sträcker sig över 169 kvm boarea, uppvärmt garage om 70 kvm samt ett poolhus med golvvärme, inrett med dusch och lounge hörna. Missa inte chansen, denna bostad upplevs bäst på plats!

Bostaden är uppförd i ett plan med generös takhöjd upp till 3,5m. Sociala och öppna ytor mellan kök och vardagsrum samt utgång till ett rymligt uterum isolerat för vår/höst. Här har du plats med matgrupp för ett mycket stort sällskap samt ordentlig loungedel. Vidare finner du Master bedroom med eget helkaklat badrum och klädkammare. Allrum perfekt som tv rum, ytterligare 3 rum som kan funka som sovrum samt ett andra helkaklat badrum med dusch.

Garage som är isolerat och uppvärmt genom luft/luft-värmepump, bred port och gott om plats för 2 bilar samt ändå förvaringsmöjlighet bakom.

Utomhus finner du vidare en ordentlig altan som tar dig runt till både pool och poolhus. Poolen uppfördes 2020 med skjutbart tak ovanför. Poolhuset är inrett med klinker och kakel, golvvärme, dusch och sittgrupp.

I Rasbo bor du nära skog och grönområden men ändå på bekvämt avstånd till Uppsalas utbud. Du tar dig enkelt in till Uppsala med busslinje 805, 886 alternativt bil så är du i centrum på ca. 20 min. I Rasbo finns det även skola upp till årskurs 9, förskola, pizzeria, idrottshall och kyrka.

För mer information, vänligen kontakta ansvarig mäklare Robert Johansson!

Karta för Henriksberg 120

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-rasbo-uppsala-kommun-henriksberg-120-21298289

Avstånd till vatten:

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75596

Lämna en kommentar