Hejaregatan 8A – 2 – Enköpings kommun

Utgångspris: 1 295 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Hejaregatan 8A

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 51,5 m²
  • Byggår: 1957

VISNING HELA SOMMAREN – TORSDAGAR – BOKA TID MED MÄKLAREN

I Enköpings kanske bästa förening finner du denna charmiga tvåa med balkong.
Lägenheten är rik på fina detaljer så som, spotlight i taket, fin parkett, vit panel i sovrummet samt fullstort kök med högblanka luckor. Missa inte det!

Välkommen in på första våningen!
Hallen erbjuder stora moderna garderober som ingår i överlåtelsen. Köket är fullt utrustad med diskmaskin, integrerad ugn och mikrovågsugn, fint och välvårdat. Badrummet är elegant helkaklat och erbjuder bekvämligheten av en tvättmaskin/torktumlare. I sovrummet skapar den panelade väggen en inbjudande atmosfär med hög mysfaktor.

Ett öppet och ljust vardagsrum med spotlight i taket och vacker parkett gör rummet till någonting extra. Här finns plats för både soffa och matbord. Vardagsrummet förlängs med en solig balkong i sydöstligt läge, perfekt för morgonkaffet.

Bara en trappa ner erbjuds medlemmarna en SPA-avdelning med bastu för avkoppling eller för en kul kväll med kompisar. Andra gemensamma ytor är cykelrum, tvättstuga och mysig uteplats med grillmöjligheter.
Här bor du lugnt och bekvämt med gångavstånd till centrum, restauranger, golfbana och kollektivtrafikens hållplatser. Dessutom har du närhet till resecentrum och enkel tillgång till E18.

TOPP 5!
– Föreningens ekonomi
– Avgiften
– Lägenhetens fina skick
– Parkeringsplats i anslutning
– En förening banken bör se positivt på, gällande bolånelöfte.
Karta för Hejaregatan 8A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-fanna-enkopings-kommun-hejaregatan-8a-21320149

Avstånd till vatten: 750

  • Enköpings kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74942

Lämna en kommentar