Heidenstamsgatan 35 – 1 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 395 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Heidenstamsgatan 35

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 31 m²
  • Byggår:

Denna välplanerade lägenhet om 31 kvadratmeter erbjuder en perfekt balans mellan stil och komfort. Med en fransk balkong som bjuder in ljuset och en modern färgsättning är detta ett hem som passar alla!

Det nyligen stamrenoverade badrummet är helkaklat och har dusch, wc, spegel och kommod. De fina golven och ljusa väggarna ger varje rum en luftig och inbjudande känsla som omedelbart gör dig hemmastadd. Köket är stilrent och funktionellt, med gott om förvaringsutrymme och arbetsytor. Här finns finns en hällspis, fläkt, kyl/frys samt tillräckligt med plats för ett mindre matbord framför fönstret.

Allrummet rymmer en sittgrupp, tv-möbel och arbetsbord. I anslutning till allrummet finns idag en sovalkov som är designad för att kunna känna att man kan vila med avskildhet. Som en extra bonus ingår ett källarförråd, perfekt för att hålla ditt hem organiserat och fritt från oönskad röra.

Bostadsrättsföreningen Brf Uppsalahus nr 14 är en omfattande förening som konstant strävar efter att förbättra medlemmarnas livskvalitet. Som medlem i föreningen får du tillgång till olika gemensamma utrymmen, inklusive tvättstugor, hobbyrum, gym samt en rymlig, välskött gård med faciliteter som tennisbana, boulebana och en mindre fotbollsplan. Här bor du i en trivsam miljö med närhet till grönområden, service och kommunikationer.

Heidenstamsgatan ger dig närhet både till natur och bekvämligheter. Ett stenkast bort ligger Heidenstams torg med livsmedelsbutik, postkontor, apotek, vårdcentral, frisör, restaurang och gym. För de som uppskattar fysisk aktivitet ligger Gränby sportfält och IFU-arenan inom tio minuters promenad med flera ishallar, innebandyhallar, inomhusarena och utomhusarena för friidrott samt UTK-hallen med banor för tennis, paddel, badminton, squash och bordtennis. Även Diös-hallen, med inomhusfotbollsplan och tre utomhusplaner, finns på kort avstånd. Fyrishov, med simhall och äventyrsbad, ligger 1,5 km bort med cykel. Bellmansparken och Von Bahrskahäcken är båda inom promenadavstånd. Bra buss- och cykelförbindelser finns till stadskärnan, och Gränby köpstad.

Tveka inte att kontakta oss för att boka en visning av denna pärla i Löten. Ett tillfälle att bo bekvämt och trivas på Heidenstamsgatan 35 väntar på dig!

Karta för Heidenstamsgatan 35

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-loten-uppsala-kommun-heidenstamsgatan-35-20970495

Avstånd till vatten: 1500

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75427

Lämna en kommentar