Hässle 116 och 118 – 8 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 995 000 kr

Beskrivning av Villa Hässle 116 och 118

  • Antal rum: 8
  • Storlek: 155 m²
  • Byggår: 1850

Välkommen till idyllen i Mälarnära Dalby-Hässle med äppelträd och bärbuskar och den vackra panoramavyn däremellan. Här har ni möjlighet att skapa ert drömboende. Fastigheten består av två bostadshus som båda har charmig potential och väntar på att få nytt liv. Drömmer du om att bo nära naturen men med mindre än 30 minuter in till Uppsala centrum så är detta den perfekta platsen för dig. På den generösa tomten om cirka 3085 m² finns många möjligheter där endast fantasin kan sätta sina gränser. Anlägg din egen trädgård, odla dina egna grönsaker eller skapa en härlig uteplats för sommarkvällar med familj och vänner. Här finns stora gräsytor, flertalet äldre äppelträd, rabarber och bärbuskar – en sann dröm för den odlingsintresserade. En grusad uppfart och vändplan leder er upp till de två husen.

Det ena huset om ca 80 m² består av vardagsrum, kök, allrum, badrum och två sovrum. Huset har omfattande skador och en besiktningsrapport finner ni under ”Dokument”. I det andra huset om ca 75 m² finns ett vardagsrum och kök samt dusch och tvättstuga på entréplan. På det övre planet finns ett allrum och två sovrum. Även här föreligger ett genomgående renoveringsbehov. Fastighetsägaren har fått ett åläggande att avloppet inte får tas i bruk efter den 1 oktober 2025. En uppskattad offert finns hos mäklaren.

Med två bostadshus finns möjligheter för den händige. Kanske vill du skapa ett generationsboende, erbjuda dina gäster ett eget utrymme eller varför inte hyra ut det ena huset och dryga ut hushållskassan. Denna fastighet erbjuder den händige med rätt vision och renovering möjlighet att förverkliga en dröm.

Fastigheten säljs med friskrivningsklausul.

Välkommen att boka er på visning!

Karta för Hässle 116 och 118

https://www.hemnet.se/bostad/villa-8rum-dalby-hassle-uppsala-kommun-hassle-116-och-118-21341185

Avstånd till vatten: 1100

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod:

Lämna en kommentar