Hasselbladsvägen 11 – 5 – Uppsala kommun

Utgångspris: 5 495 000 kr

Beskrivning av Villa Hasselbladsvägen 11

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 125 m²
  • Byggår: 2018

Välkommen till natursköna Skölsta där du erbjuds att flytta in i detta moderna hus om 125kvm endast 15min från centrala Uppsala!

Här finner vi ett fint väl omhändertaget hus som fördelar sig på två våningsplan och erbjuder plats för hela familjen att trivas i. Ett entréplan som erbjuder ett stort, modernt och välutrustat kök i en halvöppen planlösning med mot det stora vardagsrummet som med enkla medel kan ställas om till ytterligare ett rum om så önskas, en tvättstuga och ett helkaklat badrum. Från köket tar vi oss ut på den mysiga och inglasade uteplatsen med öppningsbara glaspartier. Från vardagsrummet tar vi oss ut till det soliga och vidbyggda trädäcket. Här finns det plats för både sociala tillställningar, studsmatta och ovanmarkpool för den som vill. Baksidan av tomten gränsar mot ett grönskande skogsparti vilket inte bara ger ett insynsskydd från ett håll, men även lite möjlighet för aktivitet och fantasi för de minsta som utforska närområdet. På övervåningen finner vi tre ljusa sovrum varav två med egna klädkammare och det tredje med längsgående garderob. Här uppe har vi även ett allrum som även det enkelt kan göras om till ett fjärde eller femte sovrum för den större familjen. Vidare på detta våningsplan har vi ett helkaklat modernt badrum med dusch.

På husets framsida har vi ett mysigt inglasat uterum med infravärme. På baksidan har vi ett stort utbyggt trädäck där både familj och vänner får plats för stora sociala umgängen. Uppfarten med sin carport och dess förråd är stort nog för upp till tre bilar.

Med Gränbystadens köpcentrum bara en kort 10-minuters bilresa bort så hittar du här inte bara butiker utan även restauranger, nöjen och en vårdcentral. Vill du hellre ta cykeln? Då kan du glädjas åt den nya cykelvägen som sträcker sig hela vägen dit. Läget är dessutom optimalt med närhet till både E4 och väg 288. Området Äppelbyn är en lugn och familjevänlig idyll som smälter väl in i områdets befintliga bebyggelse och natursköna omgivningar. För småbarnsfamiljens komfort så ligger Nordlandia förskola bokstavligen ett stenkast bort från bostaden. Ca 2min promenad. Dessutom i närliggande stadsdelen Årsta finns fler förskolor och skolor. Äppelbyn är det perfekta valet för dig som vill ha allt inom räckhåll!

Varmt välkommen att kontakta ansvariga mäklare för att anmäla ditt intresse redan idag. Observera att bostaden kan komma att säljas innan budgivning och visningsperioden är över.

Karta för Hasselbladsvägen 11

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-skolsta-uppsala-kommun-hasselbladsvagen-11-21349975

Avstånd till vatten: 1200

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75474

Lämna en kommentar