Hitta bra hantverkare i Uppsala när du ska bygga nytt eller renovera din bostad

Att hitta rätt hantverkare är A och O om du vill att ditt husbygge eller renovering ska lyckas. I Uppsala finns det många hantverkare att välja på när du ska bygga hus eller ROT-renovera. Beroende på vad du ska göra så kostar de olika. Vi hjälper dig att hitta rätt hantverkare i Uppsala.

Vårt tips är att inte bara gå på pris när det gäller att hitta rätt snickare, plattsättare, mark och entreprenad, målare, rörmokare eller elektriker i Uppsala utan mer på kvalitet. Du hittar ofta bra hantverkare genom kontakter eller via vänner och bekanta. Om den bra hantverkaren inte har tid nu kanske det är värt att vänta.

Nyhet - Nu har vi ett företagsregister på UppsalaBostad.se för dig som är bostadsägare och som behöver komma i kontakt med olika typer av företag. Äger du ett företag i Uppsala och har bostadsägare som kunder? Tveka inte att lista ditt företag, det är helt gratis! Företagsregister Uppsala

Snickare i Uppsala

Snickare är en viktig hantverkare av många anledningar, ofta har de väldigt bra kontakter, så om du får tag på en bra snickare i Uppsala kommer du med allra största säkerhet också genom hans eller hennes kontakter få tag på andra typer av hantverkare av hög klass.

Hitta snickare i Uppsala

Plattsättare i Uppsala

Plattsättning ska du inte ge dig på själv om du inte är väldigt duktig, framför allt inte i våtrum. Se till att anlita en plattsättare för klinkers och kakel när du ska göra våtrum eller lägga golv, det säkerställer att du får en vattensäker installation och ofta mycket snyggare gjort än om du gör det själv, det är även så att vissa jobb får du inte göra själv.

Hitta plattsättare i Uppsala

Mark och Entreprenad i Uppsala

När du ska bygga nytt och behöver grävjobb, platta och annan markentreprenad är det viktigt att du hittar rätt hantverkare då det är själva grunden för din byggnad och tomt. Dessa företag kan hjälpa dig med allt från sprängning, plattor till finplanering av din tomt.

Hitta företag inom Mark och Entreprenad i Uppsala

Målare i Uppsala

Många målar själva för att spara någon krona. Genom att anlita en målare för invändig målning och utvändig målning får du ett jobb gjort som är väldigt mycket bättre än vad man som hobbymålare kan åstadkomma, främst för att de är duktiga, har bättre verktyg och gör det varje dag. Vi rekommenderar att man anlitar en målare istället för att göra det själv.

Hitta målare i Uppsala

Rörmokare i Uppsala

En annan sak man inte ska göra själv är att jobba med rörinstallationer för vatten och avlopp, låt någon som kan göra det istället. Att hitta rätt rörmokare är en billig försäkrning mot vattenskador och jobbiga avloppsproblem, det är även så att vissa jobb får du inte göra själv.

Hitta rörmokare i Uppsala

Elektriker i Uppsala

Gör ingenting själv som har med el att göra om du inte är legitimerad elektriker. Anlita en bra elektriker istället. Du får inte ens göra vissa eljobb själv om du inte är legitimerad elektriker.

Hitta elektriker i Uppsala

Nyhetsbrev