Hammarsgårdsvägen 1 – – Enköpings kommun

Utgångspris: 13 800 000 kr

Beskrivning av Villa Hammarsgårdsvägen 1

  • Antal rum:
  • Storlek: 114 m²
  • Byggår: 1900

Fantastisk sjöfastighet med ett smakfullt renoverat stenhus från sekelskifte och en vacker trädgård utöver det vanliga. Placerad i en privat del av Ekolsundsviken med ett ostört läge har fastigheten både en stor relaxavdelning precis vid vattnet, en rymlig privat brygga med båtplatser, brygghus och en egen strand. Den luftiga tomten om drygt 7 300 kvm är insynsskyddad med stora vackra vårdträd och fina, lugna platser för umgänge. Med sin terrassering leder tomten ner till vattnet och skapar en lummig oas där Mälaren skapar en rogivande vy och inramning.

Bostadshuset är från 1900 med mycket charm och byggt i sten. Huset har genomgått en varsam och smakfull renovering med stora sociala ytor på entréplan och en privat övervåning med öppen planlösning med sovrum, kontor och lounge. Planlösningen på övre plan kan enkelt göras om till flera sovrum.

Vid vattenkanten har en fin relaxavdelning byggts upp med bland annat spabad, loungerum och bastu med panoramafönster mot den privata viken utanför. Här kan nu njuta av spabadets värme med Mälarens kluckande i bakgrunden och den privata stranden inom några stegs räckhåll.

Bra pendlingsläge. Med bil tar det en knapp timme till centrala Stockholm och 30 min till Kungsängen. Ekolsund är ett populärt samhälle i Enköpings kommun, beläget mellan Enköping och Bålsta vid Ekolsundsviken. Från både Enköping och Bålsta går tåg till Stockholm. Fiber finns. Kommunalt VA. Elbilsladdare finns.

Karta för Hammarsgårdsvägen 1

https://www.hemnet.se/bostad/villa-114m2-enkopings-kommun-hammarsgardsvagen-1-21175519

Avstånd till vatten: 50

  • Enköpings kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74950

Lämna en kommentar