Hälleborgsgatan 12B – 7 – Knivsta kommun

Utgångspris: 4 395 000 kr

Beskrivning av Villa Hälleborgsgatan 12B

  • Antal rum: 7
  • Storlek: 146 m²
  • Byggår: 2023

Nu har du chansen att förvärva denna charmiga fristående villa i bostadsrättsform, belägen i det eftertraktade området Alsike. Med en yta på 146 kvadratmeter fördelad över 7 rum och kök om två plan, presenteras denna bostad med en stilfull och genomtänkt arkitektur.

Välkommen till Hälleborgsgatan 12B, där denna välplanerade bostad stoltserar med en flexibel och tilltalande planlösning. På bottenvåningen smälter entrén samman med en praktisk klädavhängning och ett modernt kök från Sentens, komplett med ett uppdaterat vitvarupaket från Electrolux med häll, micro, diskmaskin, ugn med ånga och integrerad kyl/frys. Här finns gott om arbetsytor och plats för familjemåltider. Dessutom erbjuds två sovrum, ett helkaklat badrum med spegelskåp, dusch samt en tvättstuga utrustad med tvättmaskin och torktumlare. Det rymliga vardagsrummet, som harmoniserar med det öppna köket, leder ut till den nyligen byggda terrassen och det soliga trädäcket om ca 30kvm.

En trappa upp finner du fyra rymliga sovrum, ett helkaklat badrum med spegelskåp, badkar samt en förrådsdel. Bostaden har genomgående 3-stavs parkettgolv i vitlaserad ek och ljusa ytskikt. Entréplanet är utrustat med vattenburen golvvärme medan övervåningen erbjuder el-golvvärme i badrummet och vattenburna radiatorer i övriga utrymmen.

Till bostadsrätten hör en välskött trädgård med gräsmatta, perfekt för barnens lek och aktiviteter såsom pool och studsmatta. Dessutom finns det plats för två bilar på uppfarten med stolpe för motorvärmare.

Området erbjuder en barnvänlig och fridfull miljö med närhet till naturen. Byggda år 2023 av Vrå Exploatering AB, är husen i Alsike en symbol för modern komfort. Beläget längs en lugn kvartersgata, är detta en idealisk plats för lugn och ro. Dessutom finns det enkel tillgång till skola, förskola och kollektivtrafik, med bussar som avgår var 15:e minut till centrala Knivsta under rusningstid. Från Knivsta tar pendeltåget dig vidare till Stockholm, Uppsala eller Arlanda, vilket ger dig utmärkta kommunikationsmöjligheter.

Karta för Hälleborgsgatan 12B

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-alsike-knivsta-kommun-halleborgsgatan-12b-21311494

Avstånd till vatten: 2500

  • Knivsta kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74147

Lämna en kommentar