Hällbygatan 43 – 1 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 850 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Hällbygatan 43

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 35 m²
  • Byggår: 2017

** Säljs till Fast pris! Den som först lägger det begärda priset får köpa bostaden och först till kvarn som gäller! **
Kontakta ansvarige mäklare för att boka tid.

Sällan såhär pass väll planerade 1.5:or kommer ut på marknaden i ett mycket eftertraktat område!
Därmed är detta en bostad som upplevs bäst på plats.

Väljer ni att bosätta er här får ni en fantastiskt lägenhet med närhet till både stadskärnan och naturen. Här finns hiss från källarplan, fräscha ytskikt och rymlig sovalkov.

Bostaden som nu saluförs erbjuder en hall med gott om förvaring iform av skjutdörrsgarderob, ett ljust och luftigt vardagsrum, vidare finner ni ett stilrent kök med utgång till en fantastisk balkong som passar utmärkt för sommarens alla varma kvällar. Sist men inte minst finner ni ett helkaklat badrum med kombimaskin, handukkstork och dusch.

Det som gör detta boende till en riktigt pärla är den kvadratsmarta planlösningen och stora balkongen. Här kommer ni garanterat att trivas en lång tid framöver.

Bostaden ligger i Luthagen som är ett av Uppsalas mest attraktiva områden. Det är grönt, lummigt, med blandad bebyggelse och flera parker samt många vackra hus i klassiska stilar. Det var bland annat därför som Luthagen 2017 vann Uppsala Nya Tidnings omröstning som ”Uppsalas bästa stadsdel”.

Här bor ni med direkt närhet till Mimmi Ekholms plats där det finns restauranger, mataffär, gym och annan service. För den aktive är det nära till Stabbyskogen. Här finns ett bra motionsspår och vintertid finns möjligheter att åka längdskidor.

Till lägenheten hör även ett rymligt och lättåtkomligt källarförråd som ni når med hiss.

Här bor ni även med närhet till flera skolor och förskolor. Den nybyggda Tiundaskolan klassas av många som Uppsalas modernaste skola och rankas som en av stadens bästa.
Det är ett bekvämt avstånd till Uppsalas stadspuls samtidigt som du befinner dig i ett lugnt och trivsamt område. För dig som pendlar tar det cirka 10 minuter att cykla till Resecentrum och därifrån tar direkttåget till Stockholm 30 minuter.

Välkommen på visning. Detta kan bli ditt!

Karta för Hällbygatan 43

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1,5rum-luthagen-uppsala-kommun-hallbygatan-43-21310383

Avstånd till vatten: 1200

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75221

Lämna en kommentar