Hällbygatan 32B – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 190 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Hällbygatan 32B

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 55 m²
  • Byggår: 1953

Välkommen till denna charmiga 2:a belägen på våning 3 av 4. Den fantastiska balkong med sitt höga och fria läge erbjuder denna lägenhet en underbar atmosfär och en vacker utsikt. Balkongen har ett söderläge som ger dig möjligheten att njuta av solen under stora delar av dagen!

Utformningen av lägenheten är välplanerad och inbjudande. Här erbjuds ett generöst vardagsrum med plats både för soffgrupp och övrig möblering. Härifrån nås bostadens balkong. Sovrummet som rymmer plats för dubbelsäng imponerar med generös förvaring i form av två stora garderober, vilket ger gott om utrymme för dina kläder och personliga tillhörigheter. Köket är rymligt och erbjuder plats för en matgrupp där du kan avnjuta dina måltider med nära och kära. Köket har gott om förvaringsutrymme och arbetsyta och är utrustat med diskmaskin. Vidare finns ett badrum som är stamrenoverat där du exempelvis kan avnjuta ett bad i det badkar som badrummet erbjuder. Dessutom finns mycket goda förvaringsmöjligheter i hallens rymliga klädkammare.

HSB Brf 37 Stabby Gärde är en stabil och välskött förening med en belåning på endast 1 685 kr/kvm (-22). Flera större renoveringar har utförts under åren. Tvättstugor finns i alla tre byggnader, likaså hobbyrum och cykelförråd. Vidare finns en bastu, ett gym och ett övernattningsrum med 3 bäddar och dusch. Bostadsrättsinnehavaren disponerar ett vindsförråd och ett matkällarsförråd i källaren.

Läget på Hällbygatan 32 B är fantastiskt. Här har du närhet till grönområden och natur, inklusive den vackra Stabby-skogen där du kan njuta av promenader och frisk luft. Samtidigt har du också bekvämt avstånd till stadskärnan, universitetet och andra bekvämligheter. Du får det bästa av två världar – naturens fridfullhet och stadens puls. Med generös förvaring i sovrummet, plats för matgrupp i köket och ett stamrenoverat badrum kommer du att trivas i detta hem!

Luthagen/Stabby är ett av Uppsalas mest populära bostadsområden till följd av de mysiga kvarteren och det centrumnära läget. Här bor du mycket bekvämt med flera livsmedelsbutiker i närområdet, varav den närmaste rakt över gatan där du även finner husläkarmottagning, apotek, gym, restauranger m.m. I Stabbyskogen finns elljusspår och grillplatser. Universitetet nås enkelt till fots eller med cykel. Närmast ligger Ekonomikum på behändigt promenadavstånd och Polacksområdet nås enkelt på cykel. Om du önskar ta dig in till stadens kärna kan du göra det med en kortare promenad eller cykeltur och den som pendlar har regelbunden busskommunikation från både Börjegatan och Luthagsesplanaden som tar dig ut till väg 55 eller in till Tågstationen.

Bör ses!

Karta för Hällbygatan 32B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-luthagen-uppsala-kommun-hallbygatan-32b-21326705

Avstånd till vatten: 950

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75229

Lämna en kommentar